Γιαννάτου: «Όταν πήρα το παιδί μου αγκαλιά δεν ένιωσα κάτι συγκλονιστικό» - Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Μαρκέλλα Γιαννάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού
Τρισευτυχισμένη είναι η Μαρκέλλα Γιαννάτου, αφού εδώ και ένα χρόνο κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο.
Η μικρή πήρε το όνομα Μελία Αφροδίτη ενώ θα χρησιμοποιεί και τα δύο επώνυμα των γονιών της, δηλαδή Γιαννάτου Χαρίτου. «Μελιώ τη φωνάζω. Μελία είναι το όνομά της. Το είχα διαβάσει πριν 3-4 χρόνια και αποφάσισα να το δώσω στο παιδί μου. Είναι γλυκιά σαν μέλι η κόρη μου», είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μ. Γιαννάτου.
Γιαννάτου: «Όταν πήρα το παιδί μου αγκαλιά δεν ένιωσα κάτι συγκλονιστικό»
Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία την είδαμε να ποζάρει με το πολύχρωμο μπικίνι της και το υπέροχο κορμί της «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Υπενθυμίζεται ότι γέννησε πριν από έναν χρόνο.