Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Αντρέας Γεωργίου - Το σχόλιο που έκανε

Το ψεύτικο βίντεο με τη φωνή και την εικόνα του!

Το βίντεο που πόσταρε ο Αντρέας Γεωργίου

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Αντρέας Γεωργίου. Ο ηθοποιός και δημιουργός των σειρών Η Γη της Ελιάς και Famagusta, ενημερώθηκε ότι κυκλοφορεί πλαστό βίντεο με τη φωνή και την εικόνα του, το οποίο προωθεί μια εφαρμογή επενδύσεων. 

Παντρεύεται ο Ανδρέας Γεωργίου - Το εντυπωσιακό μονόπετρο στη σύντροφό του

Σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αντρέας Γεωργίου γνωστοποίησε την απάτη, γράφοντας: «Δεν είναι δικό μου αυτό. Έγινε επεξεργασία στη φωνή μου. Δεν τα είπα ποτέ αυτά. Έλεος». 

Ο Αντρέας Γεωργίου με τον Γιάννη Μπέζο στα γυρίσματα της σειράς Famagusta

Ο Νίκος Βασιλάκος, που διατελεί πρόεδρος του του Internetnow, δήλωσε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» σχετικά με το θέμα: «Από το περιεχόμενο καταλαβαίνω ότι είναι απάτη. Πρέπει να κάνω focus στο περιεχόμενο, στο νόημα». Επίσης, πρόσθεσε: «Το κοινό στόχος είναι 50 – 85 ετών που δεν παρατηρεί τα χείλη, γιατί μπορεί να μην φορά γυαλί πρεσβυωπίας εκείνη τη στγιμή. Είναι πολύ στοχευμένος ο αλγόριθμος». 

«Όταν κάποιος μου έλεγε ότι είναι Τούρκος, τον απέφευγα»

Σε άλλο σημείο, ο Νίκος Βασιλάκος ανέφερε: «Είναι Λερναία Ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι βγαίνουν πάρα πολλά. Αυτήν την στιγμή, το κοντέρ της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι στο κατακόκκινο, έχει σπάσει από τις καταγγελίες».