Οδυσσέας Σταμούλης: Κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας στο θέατρο

Ο ηθοποιός το περασμένο καλοκαίρι «έχασε» τον γιο του

Οι πρώτες δηλώσεις του Οδυσσέα Σταμούλη μετά τον θάνατο του γιου του - βίντεο Happy Day

O Οδυσσέας Σταμούλης κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας που έκοψαν στο θέατρο.

Ο ηθοποιός που το περασμένο καλοκαίρι έχασε τον γιο του από πνιγμό στους Φούρνους της Ικαρίας, έχει επιστρέψει εδώ και λίγο διάστημα στα θεατρικά του καθήκοντα.

Πνιγμός γιου Σταμούλη: «Πολύ μεγάλο το σχοινί - Μπλέχτηκε το πόδι του»

Ο Οδυσσέας Σταμούλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ που ανεβαίνει στο θέατρο Διάχρονο στον Νέο Κόσμο και χθες οι συντελεστές της παράστασης, έκοψαν τη βασιλόπιτα.

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης συγκεντρώθηκαν στη σκηνή και η Μαίρη Βιδάλη ανέλαβε να κόψει τη βασιλόπιτα, με τον Οδυσσέα Σταμούλη να ανακαλύπτει στο κομμάτι που του αντιστοιχούσε το φλουρί.

Ο ίδιος, χαμογέλασε με νόημα και πόζαρε επιδεικνύοντας το τυχερό φλουρί, καθώς δεν πίστευε και εκείνος πως το είχε βρει.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, λίγο πριν τον 15Αύγουστο έμαθε ότι το 11χρονο αγόρι που είχε βρεθεί πνιγμένο σε παραλία της Ικαρίας, ήταν ο γιος του ο οποίος βρισκόταν στο νησί για διακοπές μαζί με τη μητέρα του. Τότε είχε «παγώσει» το πανελλήνιο με την τραγωδία που έβλεπε να εκτυλίσσεται στη ζωή του ηθοποιού ο οποίος συνεχίζει να πενθεί για τον χαμό του παιδιού του.