Λέχου: Δ��ν ενδιαφέρει κανέναν εάν θα παντρευτώ

Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στη θεατρική πρεμιέρα της

Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι της Κατερίνας Λέχου και του Αλέξανδρου Σταύρου, βρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο Θάνατος και η Κόρη», στην οποία οι δυο ηθοποιοί κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Λαμπερή αλλά και αγχωμένη, όπως είναι σε κάθε θεατρική πρεμιέρα, η Κατερίνα Λέχου έδειξε πολύ προσγειωμένη. «Κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και τα άλλα ή θα έρθουν ή όχι», είπε η ηθοποιός . Έδειξε να δυσανασχετεί που την ρωτούν εάν και πότε θα παντρευτεί.

«Δεν ενδιαφέρει κανέναν σε αυτή τη χώρα αν θα παντρευτώ η όχι. Η ερώτηση είναι άτοπη. Πήγαινετε ρωτήστε έξω “σας ενδιαφέρει αν θα παντρευτεί η Λέχου;" Θα σας πουν όχι δε μ΄ ενδιαφέρει», είπε στους δημοσιογράφους.

Στην πρεμιέρα ήταν και η εγκυμονούσα σύζυγος του Αλέξανδρου Σταύρου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία δεν θέλησε να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της. «Δε θέλω να μιλάω. Είμαι προληπτική», είπε.

Στην επίσημη πρώτη βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα με την μητέρα της, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, η Ναταλία Δραγούμη και η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία αποκάλυψε ότι την «ταλαιπωρεί το άγχος της».