Χριστίνα Βραχάλη: Η έκπληξη των φίλων της λίγο πριν γεννήσει!

Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πριν από λίγες ώρες, η Χριστίνα Βραχάλη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε στους followers της την έκπληξη που δέχτηκε από τους φίλους της για τα γενέθλιά της.

Βραχάλη: «Περιμένω το πρώτο μου παιδί. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα»

Συγκεκριμένα, η αθλητικογράφος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τα αγαπημένα της πρόσωπα και το πάρτι που έκαναν, λίγο πριν γεννήσει. Μάλιστακ, σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε είδαμε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

«Είναι στιγμές που νιώθω -και ΕΙΜΑΙ- ο πιο "πλούσιος" άνθρωπος στον κόσμο. Οι φίλοι μου. Ό,τι πιο σημαντικό έχω. Η οικογένειά μου. Η αιτία που είμαι αυτός ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

(Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια έχασα τον chili. Κάνατε αυτή την ημέρα για μένα πιο φωτεινή)», έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Βραχάλη.

Δείτε την ανάρτησή της:

Υπενθυμίζουμε πως η Χριστίνα Βραχάλη περιμένει κοριτσάκι.

Η αθλητικογράφος υποδέχτηκε με συγκίνηση και χαρά την είδηση της εγκυμοσύνης της και παρόλο που η ίδια και ο πατέρας του παιδιού της έχουν χωρίσει, αποδέχτηκε χωρίς σκέψη να κρατήσει το μωρκι της και να ζήσει το θαύμα της μητρότητας.