Νταϊάνα: Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε ο αδερφός της για τον θάνατό της

Πέρασαν 26 χρόνια από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το δυστύχημα, οι θεωρίες συνομωσίας και τα ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν ποτέ / βίντεο mega

Μια γλυκιά φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία ανήρτησε ο κόμης Κάρολος Σπένσερ, ο μικρότερος αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνας, με αφορμή την 26η επέτειο από τον θάνατό της. Η Νταϊάνα «έφυγε» σε ηλικία μόλις 36 ετών μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι «θεωρίες συνωμοσίας» για τον θάνατό της

Στη φωτογραφία φαίνονται τα δύο παιδιά, με την ψηλότερη αδερφή του να τον κρατάει από τον ώμο, φορώντας ένα λευκό και ροζ ριγέ φορεματάκι. Ο Σπένσερ που είναι πιο μικρός, κοιτά τον φακό και χαμογελά, χαρούμενος στην αγκαλιά της Νταϊάνα. Ο 59χρονος σήμερα Κόμης είχε δημοσιεύσει ξανά την ίδια φωτογραφία το 2020. 

Ο Σπένσερ ήταν κεντρικό πρόσωπο στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997, από το περπάτημα πίσω από το φέρετρό της με τους νεαρούς ανιψιούς του -τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι- μέχρι την εκφορά της συγκινητικής δοξολογίας.

Νταϊάνα: «Ο γάμος με τον Κάρολο ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου»

Ο ίδιος μάλιστα μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Εκτός από την επέτειο της τραγικής ημέρας, την έχει τιμήσει στα γενέθλιά της και την Ημέρα των Ψυχών με σπάνιες φωτογραφίες.

Η πριγκίπισσα είναι θαμμένη στο Althorp, το σπίτι της οικογένειας Σπένσερ στο Northamptonshire της Αγγλίας. Ο τάφος της βρίσκεται σε ένα νησί στο κέντρο της διακοσμητικής λίμνης του κτήματος που είναι γνωστή ως «The Round Oval». Ο τάφος της είναι απαγορευμένος για επισκέψεις από το κοινό.

Σε συνέντευξή του, ο γιος της Νταϊάνα, Χάρι, αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε με τη γυναίκα του τον τάφο της μητέρας του το 2022 στην επέτειο του θανάτου της.