Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Orlando Bloom με τον γιό του

Βόλτα με το νεογέννητο βγήκε ο ηθοποιός

Βόλτα με τον νεογέννητο γιο του βγήκε ο Orlando Bloom και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν «φωτιά» χαρίζοντάς μας τις πρώτες φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού μαζί με τον καρπό του έρωτά του με το μοντέλο Miranda Kerr!

Ο Orlando κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του τον μικρούλη Flynn -που φορούσε γκρι φορμάκι, λευκά καλτσάκια και εκρού σκουφάκι- κατά την διάρκεια βόλτας κοντά στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Στο μεταξύ, το μοντέλο έμεινε σπίτι να ξεκουραστεί, όσο ο 34χρονος σύζυγός της -με τον οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο έπειτα από 3 χρόνια σχέσης- βόλταρε με τον μπέμπη.

Ο τριών εβδομάδων Flynn, που γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου, είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα, όταν η Kerr«ανέβασε» στο Ίντερνετ μία φωτογραφία τους που τράβηξε ο Orlando Bloom.

«Γέννησα φυσιολογικά, χωρίς καμία ιατρική βοήθεια. Ήταν μια μακρά, επίπονη και δύσκολη εργασία, αλλά ο Orlando ήταν μαζί μου όλη την ώρα και με υποστήριξε. Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς αυτόν!», έγραψε το 27χρονο μοντέλο στην ιστοσελίδα του και κατέληξε: «είμαστε τόσο χαρούμενοι και απολαμβάνουμε χρόνο μαζί σαν οικογένεια! Ο μικρούλης ομορφούλης Flynn είναι η δική μας ακτίνα φωτος»!