Μαμιός: «Τη σχέση με τον πατέρα μου την ένιωθα σαν κιβώτιο με αλυσίδες»

«Είχα μέσα μου θυμό», είπε ο Μύρων από τον Σασμό

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Δημήτρης Μαμιός μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας, αφού υποδύεται τον αστυνόμο «Μύρωνα» στον Σασμό.

Δημήτρης Μαμιός: «Πριν γίνω ηθοποιός, ήμουν ναύτης στα καράβια»

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πώς το επίθετό του έχει τουρκικές ρίζες και σημαίνει «σπυριάρης», ενώ μίλησε και για το διαζύγιο των γονιών του, τη σχέση με τον πατέρα του αλλά και πόσο τον βοήθησε η ψυχοθεραπεία.

«Ο μπαμπάς ήθελε να γίνει καπετάνιος γιατί είναι μέσα στα πράγματα. Όταν έχεις μεγαλώσει, όμως, με την έλλειψη του πατέρα δε θες να το ζήσεις και να το ζήσουν και τα παιδιά σου. Όταν είσαι μικρός δεν καταλαβαίνεις την έλλειψη αλλά όταν μεγαλώνεις το καταλαβαίνεις. Όπως για παράδειγμα όταν βλέπεις τα παιδιά στην παραλία με τους γονείς τους ή στα πάρτι και νιώθεις περίεργα», είπε αρχικά στο The 2Night Show.


Ο Δημήτρης Μαμιός εξομολογήθηκε πως κατάλαβε για τον χωρισμό των γονιών του από ένα…σακάκι. «Όταν χώρισαν οι δικοί μου ήμουν πέμπτη δημοτικού. Στο σαλόνι υπήρχε πάντα ένα σακάκι του μπαμπά γιατί έπαιρνα ψιλά από τις τσέπες του. Και μια μέρα λες “που είναι το σακάκι;”. Για πρακτικούς λόγους το σκέφτεσαι αλλά από πίσω υπάρχει ιστορία. Η μητέρα μου ήταν πάντα ανοιχτή για τον χωρισμό της. Πρέπει να είχα θυμό μέσα μου που δεν το εκδήλωνα.Τη σχέση με τον πατέρα μου την ένιωθα σαν κιβώτιο με αλυσίδες που το έχεις κρύψει πολύ μακριά και δεν το αγγίζεις. Με την ψυχοθεραπεία αυτό ξεκλειδώνει και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι κοντά. Κοίτα τον και θα σε κοιτάξει!».