Μαρία Κορινθίου: «δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Τι εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός

Την αποκάλυψη ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στην δουλειά της έκανε η Μαρία Κορινθίου, προσθέτοντας πως πλέον η ζωή της έχει αλλάξει και ελπίζει πως δεν θα της τύχει ξανά κάτι παρόμοιο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Star», η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να περιγράψει πως και τι έγινε: «ήταν στα πρώτα βήματα της καριέρας μου, μόλις είχα έρθει από Αμερική και συνέβη αυτό που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «στην αρχή λίγο μπλοκάρεις, έρχεσαι σε μια αμηχανία γιατί δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς και τι να κάνεις, όμως, ο καθένας το χειρίζεται με βάση την προσωπικότητά του».

«Αυτά τα πράγματα είναι σοβαρά... Υποθέτω ότι δεν με σεβόντουσαν και δεν ήξεραν τι κουβαλάω από πίσω μου. Πλέον, νομίζω ότι ξέρουν ότι έχω ένα παιδί και έναν άνδρα και δεν νομίζω ότι θα μπει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία», συνέχισε η Μαρία.

Παράλληλα, η ηθοποιός τόνισε πως οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να έρθει αντιμέτωπη με την σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό της χώρο, η οποία μπορεί να είναι είτε μικρή, είτε μεγάλη.

«Θεωρώ ότι συμβαίνει σε οποιαδήποτε γυναίκα, σε οποιοδήποτε χώρο. Δεν είναι κάτι όμως, στο οποίο έχω μείνει», κατέληξε.