Β. Μπισαράκη: «Κλείνουμε ένα χρόνο με τον Γ. Παπαμιχαήλ»

«Θα έλεγα όχι αν μου έλεγε να παντρευτούμε»

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ μίλησε η Βασιλική Μπισαράκη. Η 23χρονη σύντροφος του γιου της Αλίκης, μίλησε για τον έρωτα τους, τις ιδιαιτερότητες του Γιάννη αλλά και για το αν σκοπεύουν να παντρευτούν.

«Κλείνουμε ένα χρόνο στις 8 Φεβρουαρίου», λέει η Βασιλική που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν στην εκδήλωση για το «Λεύκωμα της Αλίκης» και από τότε είναι αχώριστοι.

Οι αντιρρήσεις που είχαν αρχικά οι γονείς της γι΄αυτή τη σχέση, δεν στάθηκαν εμπόδιο και σήμερα η Βασιλική δηλώνει «είμαι καλά και είμαστε και οι δυο καλά».

Τι θα έλεγε όμως σε μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου; «αν μου έλεγε να παντρευτούμε τώρα θα έλεγα όχι» λέει η όμορφη Βασιλική, που η ομοιότητα της με την Αλίκη είναι εμφανής: «Πρέπει να ζυμωθούμε και να δοκιμαστούμε μαζί. Ο καθένας πρέπει να δουλεύει τα ελαττώματα και τις ιδιαιτερότητες του», δήλωσε στην εκπομπή «Super Star».

Άλλωστε μεταξύ τους έχουν πολλές διαφορές: «Με το Γιάννη είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι με πολύ διαφορετικό background. Έχουμε πολλά πράγματα αντίθετα, που αυτό ίσως είναι και καλό. Ο ένας μαθαίνει από τον άλλον. Εγώ πάντα είχα μια ζωή πιο απλή σε σχέση με το Γιάννη».

Όσο για το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο καλός της με τα ναρκωτικά; η Βασιλική είναι εκεί και τον στηρίζει συνεχώς: «είναι καλά, μακάρι να συνεχίσει να είναι καλά, γιατί είμαι κι εγώ καλά».

Το σίγουρο είναι πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον φύλακα άγγελο του στο πρόσωπο της 23χρονης Βασιλικής: «Τον βοηθάω. Όλοι χρειάζονται ένα στήριγμα. Πόσο μάλλον ένας άνθρωπος πο�� δεν έχει οικογένεια, δεν έχει ένα στήριγμα, δεν έχει έναν αδερφό».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βασιλικής στην Χριστίνα Λαμπίρη…