Σίσσυ Χρηστίδου: To συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της μητέρας της

«Εκεί πάνω που είσαι για πάντα κορίτσι» 

H εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την τραγωδία στα Τέμπη

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τα γενέθλια της αγαπημένης της μητέρας, Μίνας, που πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτηση για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της μαμάς της

Η παρουσιάστρια θέλησε να της ευχηθεί κι ας μην την έχει πλέον στο πλευρό της...

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την αείμνηστη μητέρα της, Μίνα /Φωτογραφία Instagram

«Τα μικρά κορίτσια μας, φωλιάζουν στην καρδιά μας όταν γινόμαστε γυναίκες. Ριζώνουν μέσα μας και μας ακολουθούν. Σε αυτές γυρνάμε πάντα και η δικές τους φωνές μας οδηγούν. Για αυτές γίνονται όλα και αυτές κάνουμε περήφανες.

Σίσσυ Χρηστίδου στο Twitter: «Αφήστε τον χαμό της μητέρας μου έξω από αυτό»

Τα μικρά κορίτσια μας, είναι οδηγοί και έχουν πάντα τη σωστή απάντηση. Μας θυμίζουν τη διαδρομή. αρκεί να τις θυμόμαστε. να τις ακούμε. Κράτα την φωνή της δυνατή μέσα σου γυναίκα. Γιατί μόνο τότε θα χαθείς. Μόνο αν χαθεί αυτή. Χρόνια πολλά κορίτσια μου.

8.3.23

Χαρούμενα γενέθλια εκεί πάνω μανούλα μου. Εκεί πάνω που είσαι για πάντα κορίτσι. Μου λείπεις...», έγραψε στη φωτογραφία που ήταν μικρούλα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η απουσία της μητέρας της η οποία αρρώστησε τον Σεπτέμβριο του 2020 κι «έφυγε» τον Φεβρουάριο του 2022 είναι καθημερινά αισθητή για την παρουσιάστρια. Η Μίνα Χρηστιδου έδινε για καιρό τη δική της μάχη με τη μυελοδυσπλαστική λευχαιμία.