«Σας κάλεσα; Είχαμε ραντεβού;» - Εκνευρισμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Η ερώτηση για τον Γιάννη Πλούταρχο που τον ενόχλησε

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα Μένια Κούκου, επειδή εκείνη τον περίμενε για να κάνει μία δήλωση και εκείνος δεν επιθυμούσε!

«Αφήστε μας ρε παιδιά ήσυχους, είναι δυνατόν; Έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε; Δε μιλάω χωρίς ραντεβού. Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, τόσο δε θα κουράζομαι να μην σας απαντώ. Λυπάμαι. Εγώ τι να κάνω; Σας κάλεσα; Αν έρθω εγώ έξω από το σπίτι σας και περιμένω αρκετή ώρα θα μου μιλήσετε; Καμία ερώτηση», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, Τετ α Τετ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που «έκοψε» από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», τον Γιάννη Πλούταρχο, όταν θεώρησε πως κορόιδεψε κάποιον συνεργάτη του. 

Πλούταρχος: «Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ κανέναν» - Η απάντηση στον Παπαδόπουλο

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πλούταρχος, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, ανέφερε πως: «Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν».