Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τον Ουγγαρέζο μετά την «ψυχρή» σχέση τους

Τα σχόλια των followers κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας

Μενεγάκη - Ουγγαρέζος: Τα 7 Viral Δευτερόλεπτα

Αντικείμενο συζήτησης έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η «εξαφάνιση» του Δημήτρη Ουγγαρέζου από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, μιας και τον βλέπαμε για κάποια λεπτά μέσα από τη στήλη του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επέστρεψε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη

Έπειτα από αρκετές εβδομάδες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε στο πάνελ το μεσημέρι της Τρίτης (22/11), εξαιτίας της τρίωρης στάσης εργασίας της ΕΣΗΕΑ.

Μενεγάκη - Ουγγαρέζος: Η τηλεοπτική τους συνάντηση μετά τα… 7 δευτερόλεπτα

Αυτό συνέβη και σήμερα όταν η «ωραία Ελένη» υποδέχτηκε στο πάνελ τον παρουσιαστή αλλά και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ενώ στη συνέχεια στο πλατό προστέθηκαν και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με την Νάνσυ Νικολαϊδου, ενώ ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε στην κουζίνα μαζί με τον Γιώργο Τσούλη.

Μετά το τέλος της εκπομπής η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με τους συνεργάτες της γράφοντας στη λεζάντα: «Τι μας είπε ο Δημήτρης και ξεκαρδιζόμαστε;».

 

Κάποιοι από τους followers της σχολίασαν το χαρούμενο κλίμα, ενώ κάποιοι άλλοι σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο έγραψαν ότι θέλει περισσότερα από πέντε λεπτά στην εκπομπή.