Δε χώρισε η Τούνη με τον Αλεξάνδρου και αυτή είναι η απόδειξη

Ο φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη

Όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για τις φήμες χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μετά τις φήμες χωρισμού ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, σε γνωστή καφετέρια της Θεσσαλονίκης. Κάποιος από τους θαμώνες τούς απαθανάτισε και ενημέρωσε τη Soula Glamorous, η οποία δημοσίευσε την εικόνα στο Instagram.

Απ ό,τι φαίνεται το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Μπόρα ήταν και πέρασε. 

Όλο το παρασκήνιο για τις φήμες χωρισμού Τούνη - Αλεξάνδρου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν απο χθες δημοσιεύματα που θέλουν την Ιωάννα Τούνη να έχει χωρίσει από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και αυτό καθώς πλέον δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αφαιρέσει όλα τα tags με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Ιωάννα Τούνη. Το ίδιο και η influencer. Το πιθανότερο είχε πει και η διαδικτυακή περσόνα Soula, είναι πως ο ένας έχει κάνει block τον άλλον και γι’ αυτό δεν εμφανίζονται τα tags και φαίνεται πως δεν «ακολουθούνται».

Το βράδυ της Τρίτης η Ιωάννα Τούνη μέσα κάποια instastories δε διέψευσε τίποτα, παραδέχτηκε πως δεν είναι καλά και τόνισε πως θα μιλήσει για όλα όταν εκείνη θελήσει.

Ιωάννα Τούνη: Τι απάντησε για τα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Αλεξάνδρου

Η είδηση του πιθανού χωρισμού του άλλοτε full in love ζευγαριού «ξεσήκωσε» το Twitter, με τους χρήστες του να σχολιάζουν - κυρίως με χιούμορ- το γεγονός

Δείτε πώς σχολίασε το Twitter τον πιθανό χωρισμό της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου: