Θανάσης Αλευράς: «Το θέατρο είναι μια σκληρή δουλειά 24 ώρες το 24ωρο!»

Θα παρουσίαζε τηλεοπτική εκπομπή ο ταλαντούχος ηθοποιός;

Δείτε τη συνέντευξη του Θανάση Αλευρά στο Breakfast@Star

Εδώ και λίγες ημέρες τον απολαμβάνουμε στη σκηνή του Άλσους στην επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου Τι Ζούμε Ρε;;;.

Θανάσης Αλευράς: Προτιμάει το τρέξιμο αντί του θεάτρου

Ο Θανάσης Αλευράς μίλησε στο Breakfast@Star και τη Βάσια Μπασιούρη για την πορεία του στο θέατρο, την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, την ανάγκη των ανθρώπων να ζητούν βοήθεια από τους άλλους αλλά και τη νέα του τηλεοπτική δουλειά. 

Ο Θανάσης Αλευράς θα συμμετάσχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Τα Νούμερα

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτήν την παράσταση και σε αυτό το θέατρο» είπε, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το είδος τις επιθεώρησης και τη συνεργασία του με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. «Τα τελευταία χρόνια είχα ανάγκη να ξεκουραστώ και να κάνω πράγματα για εμένα», πρόσθεσε για την περίοδο της καραντίνας. 

Θανάσης Αλευράς: Το αυτοάνοσο νόσημα και ο λόγος που απέχει απ' το θέατρο

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε ότι το θέατρο είναι μια σκληρή δουλειά που απασχολεί το μυαλό και το σώμα σου 24 ώρες το 24ωρο!

Το καλοκαίρι του 2022 ο Θανάσης Αλευράς «ψηφίζει» επιθεώρηση και Θέατρο Άλσος

Στη συνέχεια μίλησε και για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, αλλά και το γεγονός ότι στα χρόνια του κορωνοϊού ασχολήθηκε όσο ποτέ με το… τρέξιμο, ενώ παλιότερα υπήρξε αθλητής του στίβου. 

Έλληνας ηθοποιός κάνει γυμνισμό με γνωστό τηλεπαρουσιαστή!

Ο γνωστός καλλιτέχνης δήλωσε ότι κατά καιρούς έχει δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις, ενώ έκανε δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι Black Out του Alpha. Κλείνοντας, αποκάλυψε ότι την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ της ΕΡΤ με την υπογραφή του Φοίβου Δεληβοριά με τον τίτλο Τα Νούμερα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star