Πρίγκιπας William: Η φωτογραφία με τα παιδιά του για τη Γιορτή του Πατέρα

Και οι τέσσερις χαμογελούν στον φωτογραφικό φακό

Ο πρίγκιπας William έδωσε στη δημοσιότητα μια συγκινητική φωτογραφία για τη Γιορτή του Πατέρα που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται στις 19 Ιουνίου.

Ο Δούκας του Cambridge ποζάρει στον φωτογραφικό φακό έχοντας στην αγκαλιά του τα τρία του παιδιά κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας William έχει στα δεξιά και τα αριστερά την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα George, ενώ στους ώμους του είναι ο πρίγκιπας Luis.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge με τα τρία τους παιδιά/ φωτογραφία AP

Το Παλάτι του Kensington είπε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Ιορδανία το φθινόπωρο του 2021. Ο δούκας και ο μεγαλύτερος γιος του φορούν casual, χακί ρούχα και τα μικρότερα παιδιά είναι ντυμένα με ναυτικά και λευκά τοπ.

«Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα σε όλους τους πατεράδες και τους παππούδες του κόσμου σήμερα», έγραφε η λεζάντα.


Να υπενθυμίσουμε ότι  πριν από λίγες ημέρες η βασιλική οικογένεια γιόρτασε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, σηματοδοτώντας τα 70 χρόνια της στον θρόνο.

Πρίγκιπας Κάρολος: Έγινε viral ο πρίγκιπας Λούι στα πόδια του παππού του!

Ο William και η Kate έφτασαν με άμαξα στην πομπή της παρέλασης Trooping the Color πριν χαιρετήσουν το πλήθος από ένα μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, όπου ο Luis «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τις απίθανες γκριμάτσες του.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο πρίγκιπας Λούις έκλεψε την παράσταση στο Ιωβηλαίο