Παρθένα Χοροζίδου: Η αντίδρασή της στο body shaming που δέχτηκε

«Δεν το επιτρέπω πια να ενοχλήσω κανέναν»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Παρθένας Χοροζίδου

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ γνωστή για το ταλέντο της στην κωμωδία, ενώ φέτος την απολαύσαμε στην κωμική σειρά Άσε Μας Ρε Μαμά! του Alpha

«Λυγίσε» η Παρθένα Χοροζίδου με την πρόσφατη απώλεια της γιαγιάς της

Με αφορμή τη νέα παράσταση Τι Ζούμε Ρε;;; όπου συμμετέχει, η Παρθένα Χοροζίδου μιλώντας στο Στούντιο 4 αναφέρθηκε στο body shaming, τα παραπανίσια κιλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Παρθένα Χοροζίδου στη σκηνή του θεάτρου Άλσους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχω μια γλυκάδα, βλακεία τώρα που το λέω για τον εαυτό μου, οπότε δε θα πω ποτέ κάτι κακό. Έχω κι εγώ μια συνείδηση που την προσέχω πάρα πολύ γιατί θέλω να κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ στο κρεβάτι μου. Όταν διάβασα το κείμενο της Δήμητρας Παπαδοπούλου, ήμουν πολύ ήσυχη ότι είναι πολύ προσεγμένο και δε φοβήθηκα τίποτα. Ήρθε και το κέφι από πάνω που το έκανε ακόμα πιο ζαχαρωτό», είπε αρχικά.

«Έχω μια αφέλεια, που κακώς την έχω βέβαια, μπορεί να πω κάτι παραπάνω καμιά φορά αλλά μου το συγχωρείς γιατί δεν έχω ποτέ κακή πρόθεση. Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Δε θα έκανα κάτι που προσβάλλει κανέναν, ποτέ, γιατί έχω προσβληθεί στη ζωή μου και ξέρω πως είναι και δε μου αρέσει καθόλου. Δεν το επιτρέπω λοιπόν να ενοχλήσω κανέναν. Έχει τύχει να έρθει κάποιος να μου πει μια χοντράδα, την οποία εκείνη την ώρα μπορεί να κατάπια. Στην αρχή με ένοιαζε από το σοκ! Αναρωτιόμουν τι ήταν αυτό και γιατί έπρεπε να το λουστώ όλο αυτό. Μια κακία μες στα μούτρα μου», πρόσθεσε η ηθοποιός. 

Η Παρθένα Χοροζίδου θέλει έναν άνδρα σαν τον Αρναούτογλου

«Τώρα που μεγαλώνω, όμως, λέω "άσε τον άνθρωπο, δε θα είναι καλά! Δεν είναι ο ίδιος καλά κι αναγκάζεται να κάνει αυτό". Όταν όμως δεν έχω την ψυχραιμία να κάνω αυτό, κάνω… καθρεφτάκι για να πάει αυτός να κοιμηθεί με κακή συνείδηση», συμπλήρωσε με χιούμορ η Παρθένα Χοροζίδου.