Τι είπαν στην Μενεγάκη για την ηλικία της και λιποθύμησε;

«Φωτιά» της άναψε τηλεθεάτρια 25 ετών!

Κόντεψε να ακούσουμε την Ελένη Μενεγάκη να αναφωνεί «θα καταρρεύσω»: τηλεθεάτρια της εκπομπής ετών 25 την «έστειλε αδιάβαστη» όταν της είπε ότι έχει την ηλικία της μητέρας της!

Την «νίλα» την έκανε η Ειρήνη από την Θεσσαλονίκη, που πήρε στον «Καφέ» για να παίξει το μουσικό κουίζ και να κερδίσει.

Όταν η Ελένη την ρώτησε πόσο είναι, η τηλεθεάτρια απάντησε «ωχ... 25 είμαι!» και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός:

Ελένη: «Γιατί ωχ

Ειρήνη: «Γιατί δεν μ’ αρέσει! Βασικά λέω ότι είμαι 20»

Ελένη: «Καλά, στα 25 και 17 να πεις θα το πιστέψουνε, δεν είναι θέμα».

Η τηλεθεάτρια δεν παρέλειψε να στείλει φιλάκια στην μαμά της, κάτι που έκανε και η παρουσιάστρια, όμως, η χαριστική βολή ήρθε την ώρα που η Ειρήνη έπρεπε να διαλέξει το δώρο της.

«Τι δώρο; Δεν ξέρω! Ό,τι θέλει η μαμά μου», είπε η τηλεθεάτρια και η οικοδέσποινα του «Καφέ» την ρώτησε τι θέλει η μαμά της.

«Δεν ξέρω! Τι να θέλει; Εσύ που είσαι και κοντά στην ηλικία της και έχει και τα γούστα σου και όλα...», ήταν η ατάκα - βόμβα!

Ντουβρουτζάς της ήρθε της Ελένης, που δεν έκρυψε την δυσφορία της: «τώρα θα λιποθυμήσω και δεν θα π��ρεις δώρο», απάντησε στην τηλεθεάτρια που την σύγχυσε και έπεσε πάνω στο πιάνο, κάνοντας αέρα στο πρόσωπό της!

«Φαίνεσαι μικρούλα πολύ», άλλαξε τακτική η Ειρηνούλα μπας και πάρει το δωράκι...

«Πάρε ένα τηγάνι και να πεις στην μαμά να σε μάθει να το χρησιμοποιείς», της είπε η Ελένη και την έστειλε να πάει να... τηγανίσει!

Ακόμα και όταν έκλεισε η τηλεφωνική γραμμή, πάντως, το... τσούξιμο της Ελένης δεν της έφυγε, αφού ρώτησε αν είναι δυνατόν να είχε παιδί 25 ετών στην ηλικία της....