Harry - Meghan: H βασίλισσα τους απέκλεισε από το... μπαλκόνι του Παλατιού

Όλες οι πληροφορίες για τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Βίντεο από την επίσκεψη των Σάσσεξ στην Ολλανδία για το Invictus Games

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους εορτασμούς έναρξης για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, όμως τίποτα δε θα είναι όπως παλιά, καθώς η γιαγιά του Harry, βασίλισσα Ελισάβετ τούς έχει αποκλείσει απ’ το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, όπως επίσης και τον γιο της, Πρίγκιπα Andrew.

Harry -Meghan: Επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος» και είδαν την Ελισάβετ

Φωτογραφία αρχείου από το μπαλκόνι του Παλατιού/ AP Images

Ο Harry και ο Πρίγκιπας Andrew δε θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι τον επόμενο μήνα, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ θα συνοδεύεται στις 2 Ιουνίου από «μέλη της βασιλικής οικογένειας που επί του παρόντος αναλαμβάνουν επίσημα δημόσια καθήκοντα για λογαριασμό της», σύμφωνα με όσα δήλωσε πηγή του Παλατιού στο BBC.

Meghan – Harry: Ταξίδι στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά το Megxit

Τη γλίτωσε ο πρίγκιπας Άντριου - Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τον βιασμό

Η 96χρονη μονάρχης σχεδιάζει να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου, όπως ενημέρωσε το Μπάκιγχαμ. Στο μπαλκόνι μαζί με της θα βρίσκονται ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton μαζί με τα παιδιά τους, αλλά και ο κόμης και κόμισσα του Γουέσεξ.

Η Daily Mail σχολιάζει πως ο αποκλεισμός του Harry και του Andrew μπορεί να θεωρηθεί ως απόρριψη λόγω της παραίτησης από τα βασιλικά καθήκοντα που αποφάσισε ο Harry και λόγω του σεξουαλικού σκανδάλου στο οποίο κατηγορείται ότι εμπλέκεται ο Andrew.

Harry και Meghan Markle επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πάντως, oι Σάσεξ θα παραστούν κανονικά στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου μαζί με τα παιδιά τους.

«Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ενθουσιασμένοι και έχουν την τιμή να παρευρεθούν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας αυτόν τον Ιούνιο με τα παιδιά τους», είπε μία εκπρόσωπος του ζεύγους.