Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Με τον σύζυγό μου είχαμε πολύ μίσος»

Η αποκάλυψη για τους πρώτους μήνες της γνωριμία τους

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αντιγόνης Δρακουλάκη στο Στούντιο 4

Τη γνωρίσαμε πριν από περίπου 15 χρόνια μέσα από την καθημερινή σειρά Τα Μυστικά της Εδέμ, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο της ΕΡΤ

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Η σπάνια έξοδος με τον χειρουργό σύζυγό της

Ο λόγος για την Αντιγόνη Δρακουλάκη που καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε και για τη γνωριμια με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλικιά, η οποία στην αρχή δεν ήταν και τόσο καλή!

«Δε μου αρέσει να μιλάω για τον σύζυγό μου, γιατί είναι πολύ ντροπαλός, αλλά έχει αρκετό χιούμορ οπότε είμαστε εντάξει με αυτό... Προσπαθούμε τα επαγγελματικά μας να είναι έξω από το σπίτι. Είναι πολύ πιστός και είμαστε μαζί σχεδόν 17 χρόνια», είπε αρχικά. 

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη με τον σύζυγό της Γιάννη Χαλικιά σε θεατρική πρεμιέρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Παίζαμε τένις μαζί κι έτσι άρχισαν όλα. Παίζαμε επιθετικό τένις και η γνωριμία μας ήταν πάρα πολύ άσχημη. Είχαμε πολύ μίσος μεταξύ μας και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Μετά από έξι μήνες, άλλαξαν τα πράγματα και από τότε είμαστε μαζί. Ήρθε τη σωστή στιγμή, που είχα κάνει ένα κύκλο και μια περιπέτεια και μια εξερεύνηση μόνη μου», εξομολογήθηκε με χιούμορ η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

Ενσταντανέ από τον γάμο της Αντιγόνης Δρακουλάκη και του Γιάννη Χαλικιά το 2010 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄αρχής»

Θυμίζουμε ότι ο γάμος της ηθοποιού και του χειρουργού έγινε το 2010, ενώ έξι χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. «Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη. Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις την προσωπικότητά σου, τη δουλειά σου για να παντρευτείς», είχε δηλώσει παλίοτερα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.