Τατιάνα Μπλάτνικ: Βόλτα στο Κολωνάκι με casual ντύσιμο

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου εντυπωσίασε με την εμφάνισή της

Η Τατιάνα Μπλάτνικ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη

Την Τατιάνα Μπλάτνικ απαθανάτισε ο φακός στους δρόμους του Κολωνακίου. Χαμογελαστή, με πολύ καλή διάθεση και casual ντυμένη, η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου δεν πέρασε απαρατήρητη για ακόμη μία φορά.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η selfie με τον αδερφό της - Οι ευχές για τα γενέθλιά του

Την Τατιάνα Μπλάτνικ απαθανάτισε ο φακός στους δρόμους του Κολωνακίου, χαμογελαστή, με πολύ καλή διάθεση και casual ντυμένη (φωτογραφία NDP)

Η Τατιάνα Μπλάτνικ γι'αυτή την την έξοδο επέλεξε casual look και συγκεκριμένα μία άνετη μαύρη αθλητική φόρμα με ρίγα στο πλάι, λευκό t-shirt και μαύρο τζιν μπουφάν, καφέ δερμάτινη τσάντα με κρόσια και αθλητικά sneakers. 

H σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου δεν πέρασε απαρατήρητη για ακόμη μία φορά (φωτογραφία NDP)

Τατιάνα Μπλάτνικ: Μέχρι τα 14 μου δε γνώριζα πως ο πατέρας μου αυτοκτόνησε

Η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε να φορέσει μία άνετη μαύρη αθλητική φόρμα με ρίγα στο πλάι, λευκό t-shirt και μαύρο τζιν μπουφάν, καφέ δερμάτινη τσάντα με κρόσια και αθλητικά sneakers (φωτογραφία NDP)

Μπορεί στην προσωπική τους ζωή ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλατνικ να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μοιράζονται όμως συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media, τρυφερές οικογενειακές στιγμές.