«Θα ήθελα να με σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Είναι άψογος άνθρωπος»

«Ποιος είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος;»

Στον Πέτρο Φιλιππίδη, στον Σπύρο Παπαδόπουλο και στην επίθεση που δέχτηκε μια διεμφυλική φίλη της αναφέρθηκε η Μίνα Ορφανού στη νέα της συνέντευξη.

«Άφησα το χώρο της υποκριτικής επειδή δεν ήθελα να πληρώνομαι με ποσοστά. Ο χώρος δεν είναι καθαρός, έχω δει πολλά που δεν μου άρεσαν», είπε στην αρχή η ηθοποιός.

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήμουν εθισμένη στις αισθητικές επεμβάσεις»

«Φίλη μου διεμφυλική δέχτηκε επίθεση από μαθητές σχολείου. Τη χτύπησαν, την έπιασαν από το λαιμό, την έφτυσαν και ο διευθυντής τους είπε να το κάνουν. Καλέσαμε την αστυνομία, ήρθαν και έβαλαν χειροπέδες στη φίλη μου. Τα διπλώματα είναι χαρτί υγείας, δε μου λένε τίποτα. Ηθοποιός δεν δέχτηκε να παίξει μαζί μου, λέγοντας “δεν παίζω με τοιούτους”. Αν είχα μούσια και με έλεγαν Χρήστο δε θα είχαν πρόβλημα» είπε στη συνέχεια η ίδια.

Όσον αφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη, η ίδια ανέφερε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να με σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Είδα έναν άψογο άνθρωπο απέναντί μου. Δεν πέφτω από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις. Αυτά πάντα γινόντουσαν. Πολλά αγόρια κάτω των 16 ετών μού στέλνουν μηνύματα και μου λένε “γνώρισέ μας σε αυτούς και εμείς θα κάνουμε τα πάντα”».

Δίκη Φιλιππίδη: Απορρίφθηκε η αναπαράσταση βιασμού που ζήτησε η υπεράσπιση

Τέλος, η Μίνα Ορφανού αναρωτήθηκε στην κάμερα του OPEN Weekend: «Ποιος είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος; Κάθε φορά που συνεργαζόμουν με κάποιον ηθοποιό, έμπαινα στο ίντερνετ να δω ποιος είναι γιατί δεν τους ξέρω».