Λουκία Πιστιόλα για Φιλιππίδη: «Ήξερα την άγρια συμπεριφορά του»

«Όσοι ξεπέρασαν τα όρια και έφαγαν κλωτσιά εκεί που πρέπει»

H ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», από το θέατρο θέατρο «Μικρός Κεραμεικός», όπου τη συνάντησε και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για το πώς αντιμετώπισε κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο στο παρελθόν, καθώς και για όσα γνώριζε για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη.

Βουρκωμένη η Λουκία Πιστιόλα: Ο Πάνος Νάτσης έπαιρνε 100 ευρώ από το θέατρο

«Αν θεωρείται κακοποιητική συμπεριφορά το έντονο φλερτ ναι, το έχω βιώσει πολύ. Κάθε γυναίκα που έχει και μια κάποια ομορφιά το βιώνει αλλά, έχει τον τρόπο της να βάλει το στοπ σε αυτό. Υπήρξαν στιγμές που κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια και έφαγαν κλωτσιά εκεί που πρέπει. Βεβαίως και έχασα δουλειά εξαιτίας αυτού».

Παπαχαραλάμπους, Παπούλια, Δροσάκη, Αναστασοπούλου στη δίκη Φιλιππίδη

H ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για το πώς αντιμετώπισε κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο στο παρελθόν, καθώς και για όσα γνώριζε για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη

«Επέλεγα τις δουλειές μου. Για μένα στο θέατρο δεν έχει τόση σημασία το έργο και ο σκηνοθέτης, αλλά η σχέση μου με τους συναδέλφους μου. Επομένως, ξέροντας τις ιδιαιτερότητες κάποιων συναδέλφων μου, δεν πήγαινα να δουλέψω μαζί τους. Ήξερα ότι ο Γιώργος ο Κιμούλης που είναι φίλος μου, ήταν πολύ αυταρχικός. Και εγώ δεν το άντεχα. Γι’ αυτό δε δούλεψα ποτέ μαζί του, όπως και με έναν σωρό άλλους. Και με τον Φιλιππίδη δεν έχω δουλέψει».


Λουκία Πιστιόλα: «Την Τηλεόραση Την Κάνω Για Τα Λεφτά»

«Ήξερα την άγρια συμπεριφορά του. Θεωρώ πολύ σπουδαίες τις γυναίκες που μίλησαν για την κακοποίηση. Είμαι και εγώ πολύ αυταρχική οπότε τσακωμούς έχω βιώσει, αλλά κακοποιητικές συμπεριφορές όχι. Από τη στιγμή δε, που έγινα μάνα η δουλειά μου στο θέατρο έγινε πάρεργο. Μπροστά στα παιδιά μου, ειδικά τα πρώτα χρόνια δεν υπήρχε τίποτα. Τα πρώτα επτά χρόνια της ζωής τους σταμάτησα να δουλεύω. Η καριέρα μου πήγε πίσω και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη», είπε η Λουκία Πιστιόλα.