Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μια γυναίκα που ξεχωρίζει τόσο με την πορεία της στην υποκριτική και τις απόψεις της περί ζωής, όσο και με τις στιλιστικές της επιλογές.
Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Σε θέατρο μου έλεγαν αν φύγεις δε θα ξαναέρθεις»
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη τελευταία απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού, η οποία είχε προσπαθήσει παλαιότερα να υιοθετήσει ένα αγοράκι, επέλεξε ένα casual look και παρά το κρύο συνδύασε το straight leg τζιν της με ένα ένα κοντομάνικο T-shirt. Μάλιστα, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με chunky μποτάκια σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση.
Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου»
Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με τη Βίκυ Βολιώτη, το Μια Ιστορία Αγάπης του Αλέξις Μίχαλικ, συνεχίζεται στο Θέατρο Άνεσις με μεγάλη επιτυχία.
Παρά το τσουχτερό κρύο, η ηθοποιός έκανε τα ψώνια της φορώντας... T-shirt! /Φωτογραφία NDP Photo Agency