#Cancel_Kopsialis: Τι συνέβη με τον γνωστό influencer Αλέξανδρο Κοψιάλη

Το χάσταγκ που κατακλύζει το Τwitter

Δείτε βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη από όταν έγινε μπαμπάς

Η υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη συμπαρέσυρε και τον Αλέξανδριο Κοψιάλη, τον Έλληνα Influencer με τους 1,2 εκατομμύρια followers και τις συνεργασίες με πολλές εταιρείες.  

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Προσήχθη ο άνδρας που προσκάλεσε στο πάρτι τη Γεωργία

Πώς συνδέεται ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη; Τις πρώτες ημέρες που η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι ήταν κι αυτό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου με τον οποίο ο νεαρός Influencer είναι φίλος. Λίγο μετά τη διάψευση του Φιντιρίκου για την υπόθεση, ο Κοψιάλης ανάρτησε μερικά stories υποστηρίζοντας τον. 

«Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του (σ.σ. τη γνωστή αθλήτρια Κατερίνα Δαλάκα)», εξηγούσε στο βίντεο που ανέβασε στα social, ξεκαθαρίζοντας πως ο Φιντιρίκος ουδεμία σχέση έχει με το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τη σύντροφό του και τον γιο τους

H «καταιγίδα» με το #cancel_kopsialis, ωστόσο ξεκίνησε λίγο νωρίτερα με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη. Ο λόγος για τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω των προφίλ του στα social media κάνοντας διάφορες αποκαλύψεις. Χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» ότι ο γνωστός Influencer έκανε «like» σε πολλά ομοφοβικά κι απολύτως ακραία σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη, γνωστό κι ως «ο μικρός πριγκιπάκος» στο Διαδίκτυο. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Κάνω έκκληση σε όλες τις κοπέλες να μιλήσουν»

Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η χιονοστιβάδα αναρτήσεων εναντίον του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ενώ τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα βίντεο του ίδιου φαίνεται να του γύρισε μπούμερανγκ, καθώς όπως σχολιάζεται «δικαιολογεί τις κακοποιητικές συμπεριφορές λόγω... προκλητικότητας».