Κim Cattrall: Το συγκινητικό μήνυμα για τον αδελφό της που αυτοκτόνησε

Ο αδελφός της πρωταγωνίστριας του Sex & the City πέθανε πριν τέσσερα χρόνια

Φωτογραφίες της Kim Cattrall

Η ηθοποιός Kim Cattrall, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά Sex & the City, πριν από τον δημόσιο καβγά με την Sarah Jessica Parker, αναγκάστηκε να έρθει αντιμέτωπη με μία τραγική απώλεια...  ο αδερφός της, Chris Cattrall, αυτοκτόνησε. 

Δύσκολες ώρες για την Kim Cattrall- Ο αδερφός της εντοπίστηκε νεκρός

Πριν από τέσσερα χρόνια, η γνωστή ηθοποιός Kim Cattrall ήρθε αντιμέτωπη με μία τραγική απώλεια... ο αδερφός της, Chris Cattrall, βρέθηκε νεκρός ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η αδελφή του θα τον τιμήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media. Πιο συγκεκριμένα, στις 2 Ιανουαρίου που θα ήταν τα 59ά γενέθλια του Chris, η Kim Cattrall ανήρτησε μία παλιότερη φωτογραφία τους και έγραψε: «Σήμερα θα ήταν τα 59ά γενέθλια του μικρού μου αδερφού, Chris. Χρόνια πολλά γλυκέ μου 'Topher'. Μας λείπεις σήμερα και κάθε μέρα», με αναφορά παράλληλα στο #SuicidePrevention, για να διαδώσει το μήνυμα του τέλους των αυτοκτονιών.

Η ηθοποιός εκείνη την περίοδο είχε κάνει έκκληση στα social media, προκειμένου να τη βοηθήσει κάποιος να βρει τον αδερφό της, καθώς ήταν αγνοούμενος για πέντε ημέρες. Λίγο αργότερα, η ίδια αναγκάστηκε να ανακοινώσει τα δυσάρεστα, με την πρώην συμπρωταγωνίστριά της, Sarah Jessica Parker, να στέλνει τις πιο τρυφερές ευχές. 

Sex & the City: Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Kim Cattrall στη νέα σειρά

 «Με μεγάλη λύπη μας εγώ και η οικογένειά μου ανακοινώνουμε τον απρόσμενο θάνατο του αδελφού και γιου μας, Chris Cattrall», έγραψε η Κim Cattrall στο Instagram, λίγες ώρες αφότου είχε απευθύνει έκκληση, μέσω του ίδιου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας τη βοήθεια των θαυμαστών της για τον εντοπισμό του.