Λάκης Λαζόπουλος: «Έχω δεχτεί απειλές ακόμα και για τη ζωή μου»

Το «καρφί» για τη Ματίνα Παγώνη και η αναφορά στη Μιμή Ντενίση

Μία από τις πιο διάσημες «κόντρες» στην ελληνική showbiz ήταν αυτή του Λάκη Λαζόπουλου με τη Μιμή Ντενίση. Πριν από τρία χρόνια μάλιστα αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη όσα τους χωρίζουν ποζάροντας μαζί σε δύο στιγμιότυπα που αποδείκνυαν πως η σχέση τους έχει αλλάξει.  

Μιμή Ντενίση - Λάκης Λαζόπουλος στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» στο θέατρο Ήβη το 2018/ Φωτογραφία: NDP

Λάκης Λαζόπουλος: Θετικός στον κορωνοϊό

Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την «εμμονή» του με τη Μιμή Ντενίση και την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ στο στόχαστρο μπήκε και η Ματίνα Παγώνη, στην οποία άσκησε αιχμηρή κριτική.  

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κάνει σάτιρα ο Νίκος Μουτσινάς»

«Είμαστε σε μία σύγχυση για το τι θα γίνει μετά, αν η νέα χρονιά είναι κολαούζος της προηγούμενης. Πιστεύω ότι το 2022 θα λήξει, τουλάχιστον αυτή η πανδημία. Με τόσα κέρδη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει άλλη πανδημία. Μπήκαμε στον αιώνα των πανδημιών. Ακούμε τους επιστήμονες αλλά εγώ δεν λαμβάνω υπόψη τα λεγόμενα της κ. Παγώνη, θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ, έχει μια χαρά φωνή. Αν είχα εκπομπή σίγουρα θα την σατίριζα. Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές. Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει», δήλωσε για τη Ματίνα Παγώνη.

«Η Μιμή Ντενίση βγήκε σε μια εκπομπή και δοξαζόταν μόνη της. Λέω έλα Θεέ μου, τι έχω χάσει;. Βουτάει ένας σε μία λίμνη αυτοπεποίθησης, και βγαίνει μούσκεμα, μια πετσέτα θα του τη ρίξεις», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στον Κώστα Τσουρό για τη Μιμή Ντενίση, ενώ παραδέχτηκε πως υπήρξε κι εκείνος εμμονικός όταν έκανε σάτιρα, εξηγώντας ότι η εμμονή είναι μέρος της σάτιρας. 

Αίσθηση προκάλεσαν τέλος οι αποκαλύψεις του για απειλές που δεχόταν για τη ζωή του. «Έχω δεχτεί απειλές, ακόμα και για τη ζωή μου. Προσπάθησαν να με φιμώσουν και όχι μόνο» τόνισε και συμπλήρωσε πως «και να μην θέλεις να φοβηθείς, έχουν τον τρόπο να σε φοβήσουν».