Δημήτρης Δανίκας: «Κατακεραυνώνει» τα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Σάλος στα social media με το κείμενο του γνωστού δημοσιογράφου

Δειτε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κείμενο του Δημήτρη Δανίκα που δημοσιεύτηκε στο Πρώτο Θέμα με τίτλο «Ο αρβυλόμαγκας και το αλαλούμ», σύμφωνα με το οποίο κατηγορεί τα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι ευθύνονται για τη διαρροή προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο με το επιχείρημα ότι έπρεπε να γνωρίζουν πως μπορεί να διασυρθούν. 

Δημήτρης Δανίκας - Φωτογραφία: NDP

 

Ελεύθερος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Ο ίδιος στο άρθρο του περιγράφει ενδελεχώς σκηνές από τα ροζ βίντεο και επιτίθεται στα θύματα. Μάλιστα στο τέλος αφήνει να εννοηθεί ότι οι πρώην σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλο είχαν οικονομικό ώφελος από όλο αυτό.

Ράδιο Αρβύλα: Πότε επιστρέφουν - Το πρώτο τρέιλερ χωρίς τον Παναγιωτόπουλο 

«Αφού λοιπόν λόγω τηλεοπτικής δημοφιλίας κατέληξαν στο κρεβάτι του. Αφού λοιπόν λόγω "επωνυμίας" έκατσαν στα τέσσερα. Και αφού λόγω αρβυλο-εκπομπών, που όζουν πετσίλα και πορδίλα, συμφώνησαν να απαθανατιστούν, οπτικώς και μπρος και πίσω και πλαγίως και μπρούμυτα και παρτουζοειδώς, ε τότε με το σπαθί τους κέρδισαν πρώτο ρόλο σ’ αυτή τη χυδαιότητα που μπροστά στο τελευταίο επαγγελματικό πορνογράφημα του Δημήτρη Σειρηνάκη μοιάζει κάτι χειρότερο από σκουπίδι», γράφει σε ένα σημείο.

«Αν ο αρβυλόμαγκας ήταν άγνωστος και "ανώνυμος" αμφιβάλλω πόσες και ποιες θα τον ακολουθούσαν. Όχι στο κρεβάτι και στα τέσσερα, αλλά μέχρι τη γωνία για ένα "γεια πως απ εδώ;". [...] Επομένως το δέλεαρ και ο πειρασμός ήταν η «επωνυμία», η δημοσιότητα, η δημοφιλία τωn αρβύλων και ίσως το κάποιο χρήμα. Λέω τώρα εγώ. [...] Με απλά λόγια τα κορίτσια με τη θέλησή τους κατέφθασαν. Με τη θέλησή τους έκατσαν και περίμεναν στα τέσσερα και με τη θέλησή τους αυτές τις τόσο «υπέροχες» στιγμές μαγνητοσκόπησαν και απόλαυσαν. Ετσι δεν είναι; Να μην τρελαθώ», αναφέρει σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος.