Ελένη Ράντου: Το… χιουμοράκι για τις γυναικτονίες που τη σόκαρε

Όσα έγραψε η ταλαντούχα ηθοποιός στα social media

Δείτε βίντεο για την Ελένη Ράντου από το Happy Day

Μάρτυρας σε ένα… ιδιαίτερο περιστατικό έγινε η Ελένη Ράντου το απόγευμα της Παρασκευής.  

Ελένη Ράντου - Το άγνωστο περιστατικό βίας που αποκάλυψε ο Τριανταφυλλίδης

Η ταλαντούχα ηθοποιός εξέφρασε τον προβληματισμό της στους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, εξιστορώντας το τι ακριβώς συνέβη. 

«Σήμερα βρέθηκα περπατώντας στον δρόμο ακούω μια κυρία να διαπληκτίζεται έντονα στο τηλέφωνο. Ένας τύπος την ακούει περνώντας και μονολογεί.”Σκάσε κυρά μου. Φταίμε εμείς μετά που σας σκοτώνουμε;” Κάποιοι περαστικοί γελασαν. Το βρηκαν αστειο!», έγραψε στο προφίλ της στο Facebook.

H Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Επίδαυρο το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Και συνέχισα κι εγώ το δρόμο μου σκεπτόμενη σχετικά με όλη αυτή την έκρηξη βίας εναντίον γυναικών ότι μέχρι να φτάσουμε στον φόνο, στον εκβιασμό ή στην έκνομη πράξη έχουν προηγηθεί χιλιάδες μικροί ανεπαίσθητοι βιασμοί για την κάθε μια, χιλιάδες σεξιστικές συμπεριφορές που όχι μόνο δεν τιμωρούνται αλλά επιβραβεύονται», συνεχίζει η Ελένη Ράντου. 

Ελένη Ράντου: «Το να αναπνέεις τελευταία μοιάζει με πρωταθλητισμό!»

Και καταλήγει η ηθοποιός: «Πολλές φορές κι απο τις ίδιες τις γυναίκες. Αυτές οι μικρές καθημερινές στιγμές βίας που έχουν μέσα τους βαθιά υποτίμηση και τεράστιο φόβο μη χαθεί ο έλεγχος από τα αντρικά χέρια. Ο κύριος στον δρόμο μπορεί να μην έκανε φόνο, βιασμό, εκβιασμό αλλά μου έφερε την ίδια αποκρουστική αίσθηση».

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Ράντου: