Ποιοι πήγαν στην πρ��μιέρα του Αλέξανδρου Ρήγα;

Ολο το παρασκήνιο και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

«Κόσμο και ντουνιά» συναντήσαμε στην θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Αυτός ο Αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του» του Αλέξανδρου Ρήγα και της Εβελίνας Παπούλια. Στα αξιοσημείωτα που κατέγραψαν οι κάμερες ήταν ακόμη και… καβγάδες μεταξύ φωτογράφων και δημοσιογράφων για το καλύτερο πλάνο!

«Το θεωρώ πολύ τρομακτικό όλο αυτό που γίνεται, ιδίως στις πρεμιέρες, να συνωστίζεται δηλαδή τόσος κόσμος για ένα πλάνο και μια δήλωση και να πρέπει να φύγει ο ένας για να έλθει ο άλλος», δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια, προσθέτοντας ότι όλο αυτό δικαίως δημιουργεί ένα τεράστιο στρες στους πρωταγωνιστές.

Πιο ψύχραιμος, ο έτερος πρωταγωνιστής της παράστασης Αλέξανδρος Ρήγας - όχι δεν αναφέρθηκε στην κοσμοσυρροή - αλλά στην γενιά του, η οποία όπως είπε, θεωρεί πως «πυροβολήθηκε» από όλη αυτή την φιλοσοφία του Κοέλιο και όλο αυτό το «μπαμ» που έκανε τότε ο συγκεκριμένος συγγραφέας.

Στην πρεμιέρα, βρέθηκαν επίσης η Δέσποινα Βανδή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σε λίγες ημέρες γίνεται μπαμπάς. «Είμαστε στην διαδικασία της δημιουργίας του παιδικού δωματίου και περιμένουμε την «άφιξη» με πολύ μεγάλη αγωνία. Αυτό που με αγχώνει είναι το… άγνωστο», δήλωσε.