Διαλυνά: Αν δεν έβγαινα πρώτη στα καλλιστεία, είχα πει ότι θα γίνω καλόγρια

«Δεν πίστευα ποτέ ότι είμαι όμορφη», είπε η ηθοποιός

Η Ρίκα Διαλυνά ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία άφησε το δικό της στίγμα στον παλαιό ελληνικό κινηματογράφο. Σε όποια ταινία και να πρωταγωνιστούσε «μάγευε» τους πάντες με την ομορφιά και το στιλ της.

Μάλιστα, το 1954 πήρε μέρος στα καλλιστεία και εκλέχθηκε Σταρ Ελλάς, ενώ στη συνέχεια πήγε στις ΗΠΑ για το διαγωνισμό της Μις Υφήλιος, όπου κέρδισε την πέμπτη θέση.

«Έφυγε ο πατέρας μου και με έβαλαν στη σκηνή να κοροϊδεύω τους πεθαμένους»

«Δεν πίστευα ποτέ ότι είμαι όμορφη. Όταν ήρθα στην Αθήνα για να σπουδάσω, ένας θείος μου έστειλε μια φωτογραφία μου στην εφημερίδα και την είδαμε και εμείς όταν δημοσιεύτηκε. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου έγιναν έξω φρενών όταν με δήλωσε στα καλλιστεία ο θείος μου. Εγώ το είδα ως ευκαιρία για να πάω Αμερική. Είχα αποφασίσει ότι θα γίνω καλόγρια, αν δεν έβγαινα πρώτη στα καλλιστεία», δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Σοκάρει η Ρίκα Διαλυνά: «Ήταν η βραδιά που σφαγιάστηκε η Σάρον Τέιτ»

Η Ρίκα Διαλυνά είναι μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες του θεάτρου /Φωτογραφία NDP

«Διαβατήριο για μένα δεν υπήρξε η ομορφιά, αλλά η ανατροφή και ο χαρακτήρας μου απέναντι στον κόσμο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την περίοδο της καραντίνας δήλωσε πως ήταν μία πολύ ευχάριστη περίοδος για εκείνη καθώς: «Είχα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω. Είναι σπουδαίο να μπορείς να είσαι μόνος σου. Πάντα πίστευαν για εμένα ότι είμαι κοσμική, ενώ στην πραγματικότητα είμαι πολύ μοναχικό άτομο».


Σε ό,τι αφορά το εμβόλιο του κορωνοιού αποκάλυψε πως το έκανε και μάλιστα πριν της βάλουν την ένεση εκείνη λιποθύμησε.
Η Ρίκα Διαλυνά πριν από λίγα χρόνια έχασε τον σύζυγό της, Νίκο Χρυσικόπουλο, και αυτή η απώλεια τη «βύθισε» στην κατάθλιψη. «Μετά από τον χαμό του συζύγου μου έπεσα για ένα χρόνο σε βαθιά κατάθλιψη».

Η Ρίκα Διαλυνά με τον σύζυγό της, Νίκο Χρυσικόπουλου που έχει «φύγει» από τη ζωή / φωτογραφία NDP

Τώρα ετοιμάζεται να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στην Κρήτη. «Αποφάσισα να μετακομίσω μόνιμα στην Κρήτη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό».