Ασημακοπούλου: «Ο "θαυμαστής" μου μού έστελνε γυμνές φωτογραφίες»

«Τώρα είναι σε ψυχιατρική κλινική», είπε η ηθοποιός

Για τον «εφιάλτη» που έζησε πριν από λίγο καιρό μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φανατικός θαυμαστής της την πήρε τηλέφωνο στο μαγαζί που διατηρεί και της ζήτησε να βρεθούν.

Εκείνη του απάντησε πως δεν επιθυμούσε να τον συναντήσει και δε φοβήθηκε γιατί θεώρησε πως ήταν απλά ένα τηλέφωνο. Εκείνος όμως δε σταμάτησε εκεί και πήγε στο μαγαζί της γιατί όπως είπε ήθελε να τη δει από κοντά.

Έλενα Ασημακοπούλου: Δέχθηκε επίθεση από θαυμαστή της έξω από το μαγαζί της

«Χτυπάει η πόρτα, ανεβαίνει τις σκάλες και βλέπω έναν κύριο που μου λέει "γεια, είμαι ο τάδε και ήρθα να σε δω από κοντά". Μου είπε όνομα, επίθετο, κανονικά. Ήμουν εντελώς μόνη μου, άνοιξα πολύ λίγο την πόρτα, ίσα ίσα να μου μιλήσει και αμέσως την έκλεισα γιατί τρομοκρατήθηκα. Συνδύασα όλο αυτό ότι Δευτέρα έγινε το τηλεφώνημα και Παρασκευή ήρθε μπροστά μου. Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατήθηκα αρκετά. Τον βλέπω να κατεβαίνει την σκάλα και να φεύγει. Μετά από πέντε λεπτά εμφανίστηκε ξανά, με την αφορμή ότι εγώ ήρθα σε ένα κατάστημα, γιατί δεν μπορώ να ψωνίσω; Λέω είμαστε κλειστά, φύγε γιατί θα καλέσω την αστυνομία και ουσιαστικά επέμενε και εκνευρίστηκε. Καλά καλά μου λέει, θα τα ξαναπούμε και φεύγει», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Το Πρω1νό».

 

Η ηθοποιός δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια ειδοποίησε την αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό. «Μου είπαν ότι πρέπει να προσέχω, επειδή έγιναν όλα αυτά θα εμφανιστεί ξανά. Πήγα στο τμήμα έκανα αναφορά, δεν έκανα μήνυση δεν ήξερα στοιχεία, αλλά θα μπορούσα να κάνω κατά αγνώστου. Δεν έκανα περίμενα να δω τι θα γίνει. Στην πορεία, βρήκα πάρα πολλά μηνύματα που μου είχε στείλει στο Instagram, τα οποία ήταν τόσο δεδομένο ότι εγώ με αυτό τον άνθρωπο είχα κάτι. Στο μυαλό του θεωρούσε ότι είχαμε σχέση».

Κλείνοντας, δήλωσε πως  της έστελνε μέχρι και γυμνές φωτογραφίες. Μετά τη μήνυση που υπέβαλε η ίδια οι Αρχές τον βρήκαν και τον συνέλαβαν αφού καθημερινά έκοβε βόλτες έξω από το μαγαζί της. Πλέον, όπως ανέφερε η Έλενα Ασημακοπούλου νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.