Όσα είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του γιου της στο Happy Day
Το «Πάσχα του Καλοκαιριού» στην Πάτμο γιόρτασαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.
Αυτή την περίοδο το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάτμο εκεί όπου έγινε και η βάπτιση του Κικίλια junior. Στο νησί εκτός από τον 8 μηνών Παναγιώτη – Αντώνιο βρίσκονται και τα μεγαλύτερα παιδιά της γλυκιάς μαμάς!
Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει τον στολισμό της βάπτισης του γιου της!
Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού επισκέφτηκαν την Παναγία Διασώζουσα προκειμένου να προσκυνήσουν.
Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα φωτογραφία από τη βάπτιση του Παναγιώτη - Αντώνιου
Ωστόσο, δεν παρέλειψαν να ευχηθούν «χρόνια πολλά» και στους διαδικτυακούς τους φίλους.
Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες! Φως, αγάπη, και να μην χάνουμε την πίστη μας».
Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας ανήρτησε κι εκείνος ένα στιγμιότυπο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα είναι μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία μας! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεία και φώτιση»