Είδε τον Βασίλη Μπισμπίκη και «έλιωσε»: «Είσαι κούκλος!»

Θα δούμε τις Άγριες Μέλισσες στη μεγάλη οθόνη;

Δείτε το απόσπασμα από τη Φωλιά των Κου Κου

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη ήταν η Νάντια Ρηγάτου από τη Φωλιά των Κου Κου το βράδυ της Τετάρτης, αφού στα Βραβεία Ίρις 2021, συνάντησε από κοντά τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν υποψήφιος στα βραβεία Ίρις 2021

Ο «Βόσκαρης» από τις Άγριες Μέλισσες ήταν ενθουσιασμένος για την υποψηφιότητα Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς, μιλώντας για τα επόμενη τηλεοπτικά του σχέδια στη σειρά Κομάντα και δράκοι, που γυρίζεται αυτή την περίοδο στην Κρήτη. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε αυτήν τη σειρά ο χαρακτήρας του δε θα έχει καμία σχέση με τις Άγριες Μέλισσες.

Βραβεία Ίρις 2021: Δείτε ποιοι κέρδισαν στα ελληνικά Όσκαρ

Ο ηθοποιός δήλωσε χαρούμενος για την υποψηφιότητα του στα βραβεία: «Όποιος και να πάρει τα βραβεία δεν έχει σημασία. Σέβομαι πολύ τους συνυποψήφιούς μου, τους Άρη Σερβετάλη και Βαγγέλη Μουρίκη, οπότε όποιος και να το πάρει δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε ο ηθοποιός. 

«Είσαι κούκλος!», του είπε η δημοσιογράφος λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης, με τον ηθοποιό να την ευχαριστεί!

Ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες, Λευτέρης Χαρίτος

«Άγριες Μέλισσες»: Πού θα δούμε τους ηθοποιούς που αποχωρούν από τη σειρά

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος μίλησε με τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, όπου μάλιστα του πρότεινε να μπει στο καστ! Ο δημιουργός μίλησε για τον τηλεοπτικό «Βόσκαρη», ενώ δήλωσε ότι θα ήθελε οι Άγριες Μέλισσες να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»