Φίλιππος Γλύξμπουργκ - Νίνα Φλορ: Φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτι γάμου

Έγινε σε βίλα φίλων στη βρετανική εξοχή, μετά τον γάμο τους στην Ελβετία

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας – Μαρίας, Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η εκλεκτή της καρδιάς του και πάμπλουτη κληρονόμος Νίνα Φλορ (Nina Flohr), παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2020 στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας.

 

Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Nina Flohr: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι, είχε μάλιστα, αρραβωνιαστεί το περασμένο καλοκαίρι στην Ιθάκη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο λόγω των περιορισμών για τον κορωνοϊό, και εκεί βρέθηκαν μόνο ο πατέρας του γαμπρού και ο πατέρας της νύφης, ο Ελβετός επιχειρηματίας, Τόμας Φλορ (Thomas Flohr).

Το... διαφορετικό νυφικό της Νίνα Φλορ:

 

To καθυστερημένο πάρτι του γάμου

Το περασμένο σαββατοκύριακο, το διάσημο ζευγάρι έκανε ένα πάρτι γάμου σε υπερπολυτελή βίλα φίλων τους στη βρετανική εξοχή και η ίδια η κληρονόμος μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Εκείνη ήταν υπέρλαμπρη μέσα στο σατέν κρεμ vintage φόρεμά της, ενώ ο γοητευτικός Φίλιππος επέλεξε για το πάρτι του γάμου τους ένα επίσημο και πάντα chic, μαύρο κοστούμι.

Το ζευγάρι Γλύξμπουργκ - Φλορ είναι πολύ ερωτευμένο!

Οι νιόπαντροι πέρασαν υπέροχα στο weekend party του γάμου τους

Ο στολισμός του τραπεζιού ήταν άκρως εντυπωσιακός με λευκά και μπλε λουλούδια, λευκά μπαλόνια υπήρχαν στο ταβάνι, ενώ το ζευγάρι έκοψε μία τεράστια μπλε τούρτα γάμου.

Η Φλορ αποκάλυψε πως δεν είχαν τούρτα στον πολιτικό τους γάμο, οπότε ήθελαν αυτή στο πάρτι τους να είναι πολύ ξεχωριστή!

Ο στολισμός του τραπεζιού στο λαμπερό πάρτι του γάμου Γλύξμπουργκ - Φλορ

Λεπτομέρειες από τον στολισμό του τραπεζιού στο wedding party Γλύξμπουργκ - Φλορ

Λεπτομέρειες από τον στολισμό του τραπεζιού στο wedding party Γλύξμπουργκ - Φλορ

Μάλιστα, επειδή κάποιοι φίλοι τους πίστεψαν ότι αυτός ήταν ο γάμος τους, η ίδια η Νίνα Φλορ διευκρίνισε ότι επρόκειτο για ένα weekend πάρτι γάμου με τους φίλους τους που δεν κατάφεραν να βρίσκονται στην τελετή τον Δεκέμβριο.