«Ζήλευα όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου»

Όσα αποκάλυψε η Ελληνίδα ηθοποιός με αφοπλιστική ειλικρίνεια

Η Βάσω Γουλιελμάκη με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Σωκράτη Αλαφούζο, και παραδέχτηκε πως ζήλευε όταν εκείνος έκανε ερωτικές σκηνές.

Συντετριμμένη η Γουλιελμάκη: Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια της ψυχής μου

Η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος σε μία από τις δημόσιες εμφανίσεις τους το 2007/φωτογραφία NDP

Αυτό ακριβώς συνέβαινε όταν εκείνος πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Αέρινες Σιωπές» και έπρεπε να κάνει μια ερωτική σκηνή με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Οι ερωτικές σκηνές είναι το χειρότερό μου. Ευτυχώς τα περισσότερα που κάνω είναι κωμωδία. Εγώ ζήλευα πολύ τον Σωκράτη όταν είχε ερωτικές σκηνές. Είχε κάτι σκηνές στις “Αέρινες Σιωπές”. Παναγιά μου. Του έστελναν εκείνες τις ώρες και κάτι μηνύματα… Τότε έπαιζε η Ζέτα Μακρυπούλια και τη ζήλευα πολύ. Είναι μια κούκλα».

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και χώρισε το 2008. Βάσω και Σωκράτης απέκτησαν μία κόρη, τη  Μαρίλια, η οποία σήμερα είναι 17 ετών.

Ο γάμος του πρώην ζευγαριού Από το 2001 έως το 2008 ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Σωκράτη Αλαφούζο με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη, τη Μαρίλια.

«Εδώ και 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός. Η κόρη μου δεν έχει πει ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, ήταν και είναι πολύ αυστηρή μαζί μου. Συνήθως με μαλώνει και παραπονιέται για τη μαγειρική μου, μου λέει ότι δεν μαγειρεύω καλά», είπε η ίδια στην εκπομπή «Love It».