Δημήτρης Σκουλός: Όσα είπε μετά την είδηση ότι θα αποκτήσει δεύτερο παιδάκι

«Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Για μένα είναι το τέλειο!»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Σκουλός, μετά την αποκάλυψη τη Δευτέρα ότι με τη σύζυγό του θα αποκτήσουν δεύτερο παιδάκι

Με μια τρυφερή φωτογραφία όπου φαίνεται η κορούλα του Μαϊρα να φιλάει την κοιλίτσα της συζύγου του, της Τζέλλας, κι ένα όμορφο μήνυμα, μοιράστηκε τη χαρά του ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, αποκαλύπτοντας πως σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς ενός ακόμα κοριτσιού.

Δημήτρης Σκουλός: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Δημήτρης Σκουλός: Θα «λιώσετε» με την έκθεση της κόρης του για τη μαμά της

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM, με ένα τεράστιο χαμόγελο μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για το ευτυχές γεγονός.

«Είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Εγώ, η Μαϊρένια μας, η μαμά μας, η Κούκι. Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Για μένα είναι το τέλειο!», είπε αρχικά ο φωτογράφος. «Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, που συμβαίνουν πολλά και δύσκολα δε θέλαμε να λέμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Λόγω της Μαϊρένιας μας κι εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι αν κάνουμε άλλο παιδί θα θέλαμε να είναι κοριτσάκι, αλλά δεν το λέγαμε. Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι χαρήκαμε πάρα πολύ, όχι ότι δε θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι αλλά τώρα το λέμε, θέλαμε κορίτσι», συμπλήρωσε ευτυχισμένος.

Δημήτρης Σκουλός: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη του που έχει γενέθλια

Δημήτρης Σκουλός: Εξομολογείται στο star.gr το love story με τη σύζυγό του

«Εγώ τις γυναίκες τις λατρεύω. Η δουλειά μου έχει να κάνει με γυναίκες, ζω με γυναίκες μόνος μέσα στο σπίτι, η ζωή μου έχει μόνο γυναίκες και στην οικογένειά μου. Τι να λέμε τώρα; Το απολαμβάνω πάρα πολύ! Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στον έκτο μήνα. Φουσκώνουμε παιδιά φουσκώνουμε... Η εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή, όπως και στην πρώτη. Όλα πάνε καλά, είναι θηρίο το Τζελλάκι μου, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το χαίρεται πάρα πολύ», πρόσθεσε μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις