Britney Spears: Ο πατέρας της χάνει τον απόλυτο έλεγχο στην περιουσία της

Γιατί τα media ζητούν συγγνώμη από την τραγουδίστρια;

Η κακοποίηση της Britney Spears από τα media παρουσιάζεται στο νέο ντοκιμαντέρ των New York Times, με πλήθος Μέσων και ανθρώπων να της ζητούν συγγνώμη/ Video AP Images

Τα τελευταία 13 χρόνια η Britney Spears βρίσκεται υπό πλήρη νομική κηδεμονία του 68χρονου πατέρα της, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλες της τις επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές της αποφάσεις. 

Την κηδεμονία της τραγουδίστριας είχε αναλάβει λόγω της τότε ευαίσθητης κατάστασής της και αν και αρχικά θα έπρεπε να έχει ισχύ για έναν χρόνο, δηλαδή ως το 2009, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, εν έτει 2021.

Jamie και Britney Spears

Δικαστήριο απέρριψε αίτημα του πατέρα της Spears να έχει το δικαίωμα απόλυτου ελέγχου της περιουσίας της

Το αίτημα της να απομακρυνθεί ο πατέρας της από τον πλήρη έλεγχό της σε κάθε τομέα της ζωής της κατατέθηκε τον Αύγουστο του 2020 και απορρίφθηκε τρεις μήνες αργότερα από το Ανώτερο Δικαστήριο του Los Angeles, που διόρισε το Bessmer Trust ως συνεπόπτη, μαζί με τον Jamie Spears.

Η Britney Spears θέλει να απαλλαγεί από την "κηδεμονία" του πατέρα της

Ο δικηγόρος του Jamie, ο οποίος πήρε την πλήρη εποπτεία μέσω δικαστηρίου το 2019, κατέθεσε την ένσταση του πελάτη του, για αυτήν τη συνεργασία.

Την Πέμπτη 11/2 δικαστής απέρριψε την υπόθεση του πατέρα Spears και προγραμματίστηκε νέα ακρόαση, για τον επόμενο μήνα (17/3), στην οποία δεν αποκλείεται να τεθεί νέο θέμα απομάκρυνσης του Jamie.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Britney δεν έχει την παραμικρή επαφή με τον πατέρα της.

Πώς προέκυψε το #WeAreSorryBritney

H στήριξη που έλαβε τώρα η 39χρονη μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου ντοκιμαντέρ, παραγωγής των New York Times, ‘’Framing Britney Spears’’ που έριξε φως στο καθεστώς επιτροπείας της, είναι τέτοια που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διεκδικήσει εκ νέου στα δικαστήρια την απελευθέρωση της από τον πατέρα της, Jamie Spears.

Η Britney Spears έγινε πάλι παγκόσμιο trend, με το hashtag #WeAreSorryBritney να αντικαθιστά το #FreeBritney.

To Glamour ήταν το πρώτο που ζήτησε συγγνώμη από την Spears, για τον τρόπο που τη διαχειρίστηκαν τα media όταν ήταν μικρή σε ηλικία και μεσουρανούσε στη μουσική σκηνή.

 

 

«Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό που συνέβη στην Britney Spears -μπορεί να μην προκαλέσαμε την καταστροφή της, αλλά την 'επιχορηγήσαμε'. Και μπορούμε να κάνουμε κάτι για να επανορθώσουμε», έγραψε το εν λόγω Μέσο.

 

 

Ωστόσο, δεν ήταν το μόνο Μέσο που ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί. Το έκαναν και άλλοι πολλοί διάσημοι δημοσιογράφοι που εργάζονταν για τα διασημότερα Μέσα παγκοσμίως.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις