Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σχολίασε το ψέμα της Φουρέιρα για την καταγωγή της

Όσα είπε on air η παρουσιάστρια

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Ελένη Φουρέιρα και αναφέρθηκε στην καταγωγή της και τους λόγους που την οδήγησαν να πει ότι δεν είναι από την Αλβανία αλλά από το Μεξικό.

Ελένη Φουρέιρα: Η απάντηση για τη φημολογούμενη πρόταση γάμου του Μποτία

Τη συγκινητική εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τα περιστατικά που τη σημάδεψαν με το «πολεμικό» κλίμα στη χώρα της τα παιδικά της χρόνια, σχολίασε σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο «Happy Day».

«Καμιά φορά μπορεί για τους λάθος λόγους που εσύ θεωρείς σωστούς να πεις ένα ψέμα, αλλά δυστυχώς μετά εγκλωβίζεσαι. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί η Ελένη Φουρέιρα, πολύ πριν να αποκαλυφθεί ότι είναι από την Αλβανία και όχι από το Μεξικό να ήθελε να το πει, αλλά πώς να βγεις και να πεις “σας είπα ψέματα”. Και τελικά, όταν αποκαλύφθηκε αυτό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λυτρώνεσαι», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σύμφωνα με την πορεία της δικαιώνεται η Ελένη Φουρέιρα», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς με την Τίνα Μεσσαροπούλου να λέει πως πολλές φορές και οι δισκογραφικές εταιρείες και οι μάνατζερ παίζουν ρόλο σε αυτές τις επιλογές για το «χτίσιμο» της εικόνας ενός καλλιτέχνη.

«Προσωπικά, επειδή δεν είμαστε στη ζωή κάποιου για να ξέρουμε πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα, μπορεί ως Ελένη να ήθελε να λυτρωθεί νωρίτερα, αλλά όταν σε συνοδεύει ένα σενάριο, είναι δύσκολο», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις