Βανδή: Η κόρη της, Μελίνα, έχει γενέθλια - Έγινε 17 ετών και είναι κούκλα!

Το συγκινητικό μήνυμα της τραγουδίστριας

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη σήμερα έχει τα γενέθλια της και γίνεται 17 ετών! Η Μελίνα, εκτός από κούκλα, έχει και μία υπέροχη φωνή, την οποία έχει κληρονομήσει από τη μαμά της!

Δέσποινα Βανδή: Το νέο… ντουέτο με την κόρη της Μελίνα

Η Δέσποινα Βανδή έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της και συχνά αναφέρεται σε εκείνη. Το απόγευμα της Δευτέρας, ανήμερα των γενεθλίων της, η τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια.

Η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της σε μικρή ηλικία

Με ένα τρυφερό μήνυμα, το οποίο συνόδευσε με τρεις φωτογραφίες της Μελίνας προκάλεσε συγκίνηση:

«Δευτέρα… Τρίτη… Κυριακή… Πάσχα… Καλοκαίρι… Χριστούγεννα… Άνοιξη… και πάλι… Δευτέρα… 17 χρονια πέρασαν… στο άχρονο του χρόνου…17 χρονια μάνα…17 χρονια σωστά και λάθη με ένα και μόνο σκοπό, να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου με σεβασμό στο συνάνθρωπο τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον που ζει και αναπνέει…» έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Συχνά ο φωτογραφικός φακός έχει πετύχει μαμά και κόρη να κάνουν βόλτα στα μαγαζιά, να πηγαίνουν μαζί σε θεατρικές πρεμιέρες αλλά και να αθλούνται!

Μελίνα Νικολαΐδη: Σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις!

Εκτός από τη φωνή η Μελίνα έχει κληρονομήσει και το στιλ της μαμάς της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να φοράει κάποιο ρούχο της Δέσποινας!

Δέσποινα Βανδή: Όλες οι φορές που η Μελίνα εμφανίστηκε με τα φορέματά της!

Η Δέσποινα έχει ανεβάσει αρκετές φορές βίντεο με την κόρη της να τραγουδάνε μαζί, είτε η Μελίνα μόνη της.  

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις