Εκτός από ζευγάρι στην tv, είναι μαζί και στην ζωή!

Νέο hot ειδύλλιο στην σοουμπιζ...

Εκείνος είναι φρεσκοχωρισμένος. Εκείνη αποδεικνύεται το νέο αστέρι του Hollywood, καθώς οι ικανότητές της, αλλά και η σούπερ σέξι εμφάνισή της έχουν μαγέψει τους πάντες.

Justin Timberlake και Mila Kunis αναμένεται να «κλέψουν την παράστ��ση» στην νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν, με τίτλο Friends with benefits, που κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στις αμερικανικές αίθουσες.

Το σενάριο θέλει το δίδυμο των πρωταγωνιστών να γνωρίζεται στην Νέα Υόρκη, κατά την διάρκεια ενός επαγγελματικού ραντεβού. Η αμοιβαία έλξη δεν αργεί να έλθει, ενώ οι δυο τους πολύ γρήγορα γίνονται ζευγάρι. Πέρα όμως από το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι, οι ερωτικές σκηνές του διαφημιστικού trailer της ταινίας, έκαναν πολλούς να αναρωτηθούν εάν οι δύο ηθοποιοί απλά παίζουν τους τρελά ερωτευμένους ή πίσω από τα γυρίσματα κρύβεται ένα νέο hot ειδύλλιο στην αμερικανική σοουμπιζ.

Μέχρι πρότινος, ο Timberlake δήλωνε ελεύθερος κι ωραίος, μετά τον χωρισμό του από την Jessica Biel, ενώ η Mila Kunis, η οποία «εκτόξευσε» τις μετοχές της στα ύψη μετά την συμμετοχή της στον «Μαύρο Κύκνο», αποδεικνύεται πολύπλευρο ταλέντο, καθώς τελικά, όχι μόνον χορεύει εξαιρετικά, αλλά ανταπεξέρχεται και σε άλλες… υποκριτικές υποχρεώσεις.

Τα περιοδικά πάντως ήδη γράφουν ότι ο Timberlake έχει «μαγευτεί» από την γοητεία της Kunis και μάλιστα εκείνος ήταν που έπεισε τους διοργανωτές των Οσκαρ να παρουσιάσει βραβείο μαζί της.

Τι συμβαίνει τελικά; Τα «λαγωνικά» των ταμπλόϊντ έχουν αφεθεί ελεύθερα και ψάχνουν εάν οι δύο ηθοποιοί, εκτός από ζευγάρι στην νέα ταινία, είναι και πραγματικό…