Η Josephine αποκάλυψε γιατί τα είχε «σπάσει» με την Κόνι Μεταξά 

Υπήρξε ειδύλλιο με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;

Είναι μια από τις πιο εκρηκτικές ποπ σταρ που έχουν σκάσει μύτη τα τελευταία χρόνια, με τα τραγούδια της να γνωρίζουν επιτυχία

Κόνι Μεταξά: Αποκάλυψε αν κάνει ακόμα παρέα με τη Josephine

Η Josephine που παρέα με τον Νάσο Παπαργυρόπουλου κέρδισαν το J2US τα περασμένα Χριστούγεννα, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε για τον τσακωμό της με την Κόνι Μεταξά, αλλά και για το αν τελικά είναι ζευγάρι με τον παρτενέρ της στο τηλεοπτικό σόου.

«Με την Κόνι Μεταξά είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Είμαστε ακομπλεξάριστες και οι δυο. Δεν έχουμε ζήλια μεταξύ μας. Εγώ ανταγωνίζομαι μόνο  τον εαυτό μου. Όταν είχε πάει η Κόνι στο J2US, είχαμε λίγο παρεξηγηθεί γιατί της είχα πει να προσέχει την εικόνα της. Τώρα το κατάλαβε κι εκείνη που πήγα εγώ στο σόου τι εννοούσα», είπε για τη πολυσυζητημένη «ρήξη» της με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή. 

Josephine-Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η απάντησή τους αν είναι ζευγάρι ή όχι!

Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό παρέδωσαν το μεγάλο βραβείο του J2US στη Josephine και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Όσαν αφορά στη φημολογούμενη σχέση της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, δήλωσε: «Επειδή δουλεύω πολύ σκληρά ήθελα να είναι καλός ο παρτενέρ μου για να νικήσουμε. Δεν υπήρχε έρωτας μεταξύ εμένα και του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Προσπάθησα να πιέσω το Νάσο για να βγάλει το 100 % του εαυτού του γιατί ο στόχος ήταν η νίκη». 

Κόνι Μεταξά- Josephine: Τα "έσπασαν" στον Λευτέρη Πανταζή

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για το ενδεχόμενο να βρεθεί στη σκηνή της Γιουροβίζιον: «Πορώνομαι με τη δουλειά μου. Δουλεύω πολύ σκληρά. Πιστεύω ότι σε δυο χρόνια θα μπορώ να πάω στη Γιουροβίζιον», εξομολογήθηκε.