Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε με ποιον περνάει την καραντίνα

Τι είπε για την επιστροφή της στο «Voice»

Παρότι πέρυσι συζητήθηκε πολύ η… απομάκρυνσή της από το «The Voice», λόγω της Χριστίνας Μπόμπα, φέτος επέστρεψε στο γνωστό talent show

Κούκλα η Λάουρα Νάργες - Δείτε πώς έκανε τα μαλλιά της!

H Λάουρα Νάργες μίλησε στην εκπομπή της «Love it» για την επιστροφή της μουσικό σόου, για τα όσα έζησε στο «Survivor», αλλά και για με τον ποιο περνάει την καραντίνα.

«Δυσκολεύονται να με καταλάβουν με τα νέο μαλλί, είναι μέχρι να μιλήσω», είπε για το νέο της hairstyle. «Χάρηκα που επέστρεψα στο Voice, είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Με τον Γιώργο Λιανό έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, τον συμβουλεύομαι. Στο family room που ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο προσέχουμε πολύ και τηρούμε τις αποστάσεις», εξομολογήθηκε για την επιστροφή της στο σόου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στο «Survivor» όπου συμμετείχε, αλλά και για το «Big Brother». «Ο λόγος που βλέπω "Big Brother" είναι ξεκάθαρα τηλεοπτικής άποψης. Επειδή έζησα το ριάλιτι χωρίς να ξέρω ουσιαστικά ότι ζω το ριάλιτι, γιατί εμένα μου έλεγαν ότι “θα πας, θα τρέξεις λίγο, θα επιβιώσεις λίγο”. Εγώ στο "Survivor" νόμιζα ότι θα γυρνούσα στο ξενοδοχείο μετά το 8ωρο γύρισμα, δεν είχα ιδέα που πάω. Αλλιώς είναι όταν είσαι εκεί μέσα και αλλιώς το πώς βγαίνει προς τα έξω» δήλωσε. 

Λάουρα Νάργες: Συγκινούν όσα έγραψε για τον θάνατο του πατέρα της

Η Λάουρα άφησε το καλύτερο για το τέλος, αποκαλύπτοντας τον… σύντροφό της στο lockdown: «Την καραντίνα την περνάω μόνη μου, μαζί με τη γάτα μου. Είμαι ελεύθερη και μου αρέσει πολύ», είπε γελώντας.