Ελένη: «Τι ψάχνει ένας πιτσιρικάς σε μια μεγαλύτερη γυναίκα;»

Οι απορίες της Ελένης που άναψαν «φωτιές»...

Μεγάλο «θέμα» είχαν το πρωί της Δευτέρας στον Καφέ με την Ελένη. Η οικοδέσποινα ρώτησε τον Ορφέα Αυγουστίδη τί μπορεί να βρίσκει ένας άντρας σε μια αρκετά μεγαλύτερη γυναίκα και η συζήτηση που ξεκίνησε δεν είχε τελειωμό.

«Έχεις κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα;», ρώτησε η Ελένη τον ηθοποιό και όταν εκείνος απάντησε θετικά, εκείνη πήρε την καλύτερη πάσα για το θέμα της. «Και τι είναι αυτό που τραβάει έναν πιτσιρικά σε μια μεγαλύτερη γυναίκα; Γιατί έχουμε δει το θέμα να κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα. Έχουν γίνει διάφορες τέτοιες σχέσεις δηλαδή κι έτσι… αναρωτιέμαι τί τραβάει ένα αγόρι σε μια μεγαλύτερη γυναίκα…»

Ποιες σχέσεις έχουν γίνει; Ποιο θέμα έχει «κυκλοφορήσει» το τελευταίο διάστημα και δεν το έχουμε πάρει είδηση εμείς; Γιατί η Ελένη διευκρίνισε ότι μιλούσε για τα ελληνικά δεδομένα. Προφανώς εννοούσε κάτι πολύ συγκεκριμένο που οι υπόλοιποι δυσκολεύτηκαν να «πιάσουν».

«Άλλο να είσαι 20 και να είναι 35 και άλλο να είσαι 30 και εκείνη 40. Νομίζω ότι γενικότερα όμως είναι θέμα επικοινωνίας», απάντησε ο Ορφέας. Το τί είπαν οι υπόλοιποι δεν λέγεται. Τί ότι οι γυναίκες κοιτάζουν πρώτα την ταυτότητα και το επάγγελμα του νεαρότερου άνδρα, τί ότι ο μικρός άνδρας αναζητά πολύ μεγαλύτερες γυναίκες για να περάσει καλά… και τί δεν είπαν.

Όμως, αυτό που έμεινε στο τηλεοπτικό κοινό ήταν το ύφος της Ελένης. Το πώς κοιτούσε τους υπόλοιπους, η προσήλωση που έδειχνε στο θέμα στην αρχή και το γεμάτο υπονοούμενα βλέμμα στην συνέχεια ήταν «όλα τα λεφτά». Πάλι τους έβαλε «φωτιά». Τι έκανε μετά; Πήγε σε διαφημίσεις…Αυτά είναι...