Ολο το παρασκήνιο της συνάντησης του πρίγκιπα William με τον... Αντώνη Ρέμο!

Διαβάστε πού και πώς οι δύο άνδρες θα τα πούν από κοντά

Πού μπορεί να βρεθούν μαζί ο πρίγκιπας William με τον Αντώνη Ρέμο; Είναι δυνατόν ο πρίγκιπας διάδοχος του Βρετανικού θρόνου και ο δημοφιλής τραγουδιστής να συναντηθούν;

Κι όμως. Ο Έλληνας τραγουδιστής θα τραγουδήσει σε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώνεται στις 10 Ιουνίου στο Covent Garden! Πρόκειται για μια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση που θα γίνει στην Βρετανική πρωτεύουσα και η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των Ελλήνων και των Κυπρίων που ζουν στην πόλη.

Στην εκδήλωση, στην οποία έχουν προσκληθεί δεκάδες μέλη βασιλικών οικογενειών, guest star θα είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος θα τραγουδήσει κατά την διάρκεια της βραδιάς. Ανάμεσα σε εκείνους που θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά είναι ο πρίγκιπας William με την σύζυγό του Catherine, ο πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα, αλλά και πολλοί άλλοι γαλαζοαίματοι.

Τον Έλληνα τραγουδιστή θα συνοδεύσει η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και καλοί φίλοι και συνεργάτες του. Θυμίζουμε ότι στο ανάλογο φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώνεται από την κα Χρυσάνθη Λαιμού, στο παρελθόν έχουν τραγουδήσει ονόματα όπως ο Σάκης Ρουβάς, αλλά και η Άννα Βίσση. Οσο για την συνάντηση του πρίγκιπα William με τον Αντώνη Ρέμο; Αυτή σίγουρα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. (Πηγή: Espresso)