Συγκίνηση στα Grammy: Η Alicia Keys τραγούδησε για τον Μπράιαντ!

Στο γήπεδο των Lakers, στο οποίο ο σπουδαίος αθλητής έγραψε ιστορία

Σοκαρισμένος είναι ολόκληρος ο πλανήτης μετά τον ξαφνικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα και άλλα τρία άτομα μετά τη συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια την Κυριακή.

Παγκόσμιος θρήνος για Μπράιαντ: Τα σενάρια της συντριβής του ελικοπτέρου
 

Τραγική ειρωνεία ότι στο γήπεδο των Lakers, στο οποίο ο σπουδαίος αθλητής έγραψε ιστορία, διεξαγόταν η μεγάλη γιορτή των Grammy’s 2020!

Νεκρός ο θρύλος του NBA, Κόμπι Μπράιαντ - Έπεσε το ελικόπτερό του

Οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης εμφανίστηκαν συντετριμμένοι από την τραγωδία, ενώ η παρουσιάστριας της βραδιάς, Alicia Keys, τραγούδησε για τον σπουδαίο βετεράνο αθλητή, ενώ η ομιλία της προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.

Μεγάλη νικήτρια των βραβείων Grammy 2020 η 18χρονη Billie Eilish!

«Βρισκόμαστε εδώ γιορτάζοντας τη μεγάλη βραδιά, αλλά για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι θλίψη γιατί πριν από λίγο η Αμερική και όλος ο κόσμος έχασε τον Κόμπι Μπράιαντ, και αισθάνομαι συντετριμμένη, εδώ, στο γήπεδο των Lakers, στον χώρο που έκτισε ο Κόμπι Μπράιαντ. Προσευχόμαστε για αυτόν, τον κρατάμε μέσα μας και στηρίζουμε την οικογένειά του, θα κάνουμε λοιπόν κάτι πολύ μικρό, θα τραγουδήσουμε για τον Κόμπι Μπράιαντ», είπε χαρακτηριστικά.