Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε ξεγράψει Harry - Meghan πριν παραιτηθούν!

Το προφητικό της μήνυμα - φωτογραφία

Mε μία ανακοίνωση-έκπληξη τάραξαν τα νερά στο Buckingham – και όχι μόνο - ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, οι οποίοι αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να χαράξουν τον δικό τους, ανεξάρτητο δρόμο.

Μετά το Brexit, το... #Megxit: Τι δουλειά θα κάνουν Harry και Meghan;

Αν και η απόφαση του ζευγαριού μπορεί να μην ήταν αναμενόμενη, είναι ευρέως γνωστό ότι οι δυο τους έρχονταν συνεχώς σε ρήξη με το Παλάτι και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Απογοήτευση στο Buckingham με Harry-Meghan! Δεν το ήξερε η βασίλισσα!

Η αυτού μεγαλειότης μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε φροντίσει να στείλει τα δικά της προφητικά μηνύματα «μπηχτές» προς τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex.

Χαρακτηριστικότερο όλων, το καθιερωμένο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα, απ’ όπου έλειπαν από το γραφείο της στο πράσινο δωμάτιο του παλατιού δύο συγκεκριμένα άτομα... Πρόκειται φυσικά, για τον Harry και τη Meghan.

 

 

Παρατηρώντας τη φωτογραφία, στα δεξιά της Ελισάβετ, είναι μία κορνίζα του Καρόλου με την Καμίλα, του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, βασιλιά Γεώργιου του 6ου, του συζύγου της Φίλιππου και του πρίγκιπα William με την οικογένειά του.

Τότε είχε ειπωθεί πως η βασίλισσα ήθελε να δώσει βάρος στους άμεσους διαδόχους του βρετανικού θρόνου. Ή μήπως, λέμε εμείς τώρα, είχε ξεγράψει τον Harry και τη Meghan πριν εκείνοι καν σκεφτούν να χαράξουν τον δικό τους δρόμο;