Τένια Μακρή: «Κεραυνοβολήθηκα όταν έμαθα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Όσα είπε για την υγεία του παρουσιαστή η καλή του φίλη

Η Τένια Μακρή και ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεργάστηκαν για πάρα πολλά χρόνια σε διάφορες εκπομπές.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Παραμένει σε καταστολή στη Μονάδα Εμφραγμάτων

Οι δυο τους είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι και η γνωστή ψυχολόγος αναστατώθηκε όταν έμαθε ότι ο παρουσιαστής βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εμφραγμάτων στο Ιπποκράτειο.

Στο πλευρό του Μικρούτσικου η Βόσσου: Τι είπε για την υγεία του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», η Τένια Μακρή αναφέρθηκε στην κατάσταση υγεία τους Ανδρέα Μικρούτσικου.
 «Μόλις είχα έρθει από το εξωτερικό και κεραυνοβολήθηκα. Μίλησα με τη Σοφία Βόσσου και μου επιβεβαίωσε και εκείνη ότι πράγματι ο Ανδρέας είναι στο νοσοκομείο αλλά να μην ανησυχώ. Έχει λοίμωξη δηλαδή του πνεύμονα. Το θεωρώ φυσιολογικό να έχει συνταραχθεί ο Ανδρέας από τον θάνατο του αδερφού του γιατί ξέρουμε όλοι πόσο δεμένοι ήταν αυτοί οι δυο άνθρωποι, το πόσο αγαπιόντουσαν», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Βεβαίως θα πάω να τον επισκεφθώ. Εκείνο το οποίο ρώτησα είναι αν επιτραπεί αυτό, θα πάω πάρα πολύ ευχαρίστως αλλιώτικα δε θέλω να είμαι κι εγώ ένας από τους ανθρώπους που θα είναι έξω από την εντατική. Να κάνει τι; Απλώς και μόνο για να υπάρχουν δημοσιογράφοι και να εμφανίζεται ότι πήγαν και τον είδαν; Όταν ο Ανδρέας θα συνέλθει και θέλει να δει και μπορεί να δεχθεί ανθρώπους, πάρα πολύ ευχαρίστως θα πάω. Δε θέλω να τον ενοχλήσω καθόλου».