Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Παντρεύτηκαν κρυφά στο Παρίσι

Το σχόλιο που διέρρευσε για την εμφάνιση της νύφης

Πριν λίγους μόλις μήνες μάθαμε από τον ξένο τύπο για τον αρραβώνα του Σταύρου Νιάρχου και της εκλεκτής της καρδιάς του Ντάσα Ζούκοβα σε ένα ταξίδι στους πάγους της Ανταρκτικής. Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, μέσα στον Οκτώβριο προχώρησε και στο επόμενο βήμα. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου υπό πλήρη μυστικότητα όπως ήταν αναμενόμενο.

 

Ντάσα Ζούκοβα: Η Ρωσίδα καλλονή που παντρεύεται ο Σταύρος Νιάρχος

Ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου που έγινε στο Παρίσι, ήταν η οικογένεια Beckham, οι Live Tyler, Tory Burch, Larry Gagosian, ενώ η γαμήλια είδηση έγινε πρώτα γνωστή από το Us Weekly.

 

 

Το ζευγάρι εκτιμάται ότι είχε πολλούς καλεσμένους από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς η Ζούκοβα είναι συλλέκτρια έργων τέχνης, πάθος που μοιράζεται κι ο Σταύρος Νιάρχος. Μάλιστα συχνά οι δυο τους παρακολουθούν μεγάλες εκθέσεις με τη Ντάσα να είναι μία από τους ιδρυτές του The Shed, ενός καινούργιου χώρου τέχνης στη Νέα Υόρκη. Να σημειωθεί επίσης πως η οικογένεια του Σταύρου Νιάρχου σύμφωνα με τον ξένο τύπο έχει στην κατοχή της έργα τέχνης ανεκτίμητης αξίας του Πάμπλο Πικάσο, του Vincent van Gogh και του Andy Warhol.

 

Ο γάμος κρατήθηκε μυστικό εκτός από ένα post που έγινε στις 12 Οκτωβρίου στα social media από την Josephine de la Baume. Σε αυτό αναφερόταν ότι η «η Ντάσα ήταν η πιο σέξι νύφη». Στη συνέχεια το post διαγράφηκε.

 

Ντάσα Ζούκοβα: Η πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Η Ντάσα είναι πρώην σύζυγος του Ρώσου ολιγάρχη Ρόμαν Αμπράμοβιτς και μητέρα των δύο παιδιών του. Γεννημένη στη Μόσχα, έζησε μέχρι τα 10 της χρόνια στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο Χιούστον των ΗΠΑ με τη μητέρα της.

Στο γήπεδο με τον πρώην σύζυγό της Ρόμαν Αμπράμοβιτς το 2010 /Φωτογραφία AP Images

Όταν, όμως, ο έρωτας της «χτύπησε την πόρτα» και γνώρισε τον Αμπράμοβιτς, η φοιτήτρια Λογοτεχνίας επέστρεψε για λίγο στη Ρωσία και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο.

Μετά το διαζύγιό της από τον Ρώσο μεγιστάνα το 2017, γνώρισε τον Σταύρο Νιάρχο με τον οποίο ανέπτυξαν μία ιδιαίτερη σχέση που τους οδήγησε στον αρραβώνα. 

Στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα βραβεια Όσκαρ το 2016 /Φωτογραφία AP Images

H 38χρονη είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον 34χρονο Ελληνό-αμερικανό κληρονόμο.