Χριστίνα Κολέτσα: Εξηγεί γιατί δε θέλει να μιλά για τον Δεγαμινιώτη

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει αν θα ήθελε να κάνει παιδί

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Χριστίνα Κολέτσα, αφού είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Δεγαμινιώτη.

Χριστίνα Κολέτσα: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «YouWeekly» εξήγησε για ποιον λόγο δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Χριστίνα Κολέτσα / φωτογραφία περιοδικό YouWeekly

Η ίδια έκανε μια εξαίρεση αυτή τη φορά μιλώντας για τη σχέση της με τον συγγραφέα. «Δε μου αρέσει πολύ να μιλάω για τα προσωπικά μου. Είναι η πρώτη φορά που εξέφρασα ότι έχω μία σχέση δημόσια, γιατί είμαι πολύ καλά, αλλά δε θα ήθελα να δίνω συνεντεύξεις, να μιλάω για τον εαυτό μου και να αναφέρω συνέχεια κάτι το οποίο εξέφρασα κάποια στιγμή και να το αναλύω. Νομίζω πως είναι φτηνό να μιλάς συνεχώς για τη σχέση σου».

Χριστίνα Κολέτσα / φωτογραφία περιοδικό YouWeekly

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον αν εκείνος δε θέλει να μιλά για τη σχέση τους. «Όχι, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη όσον αφορά τι θα πω για τον ίδιο. Εμένα δε μου αρέσει να μιλάω για τις σχέσεις μου. Όλα αυτά τα χρόνια άκουγα πολλά πράγματα που ίσχυαν και πολλά που δεν ίσχυαν. Το να παραδεχτώ μία σχέση είναι φυσιολογικό, απλά δε συμφωνώ ότι κάθε φορά που «ανοίγομαι» θα πρέπει να μιλάω συνέχεια γι' αυτό. Θα ήθελα και λίγο να το προστατεύσω».

Χριστίνα Κολέτσα / φωτογραφία περιοδικό YouWeekly

Όσο για να θα ήθελε να κάνει παιδί κάποια στιγμή απάντησε: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που τους έχει χτυπήσει το καμπανάκι, αλλά αν είμαι καλά με έναν σύντροφο και αποφασίζαμε να κάνουμε ένα παιδί, δε θα έλεγα όχι».